Hyppää pääsisältöön

27.4.2021

Jyväskylän nuorille on tarjolla turvallisia, suoratoistettuja vapputapahtumia sekä vappuaattona että vappupäivänä.
Kuva
Jyväskylä Rock Academyn vuoden viimeinen julkaisu on afrobeat- ja popartisti DJ Shakan lingalankielinen musiikkivideo Mokili Oyo (kuvassa DJ Shaka)

Nuorten taidetyöpajan Vola-bändipajan keikka striimataan vappupäivänä Tanssisali Lutakosta 1.5.2021 ja vappuaattona 30.4.2021 jyväskyläläinen DJ Shaka esiintyy valtakunnallisessa UPGRADE! Nuorten online-festivaalissa.

Nuorten taidetyöpajan Vola-bändipajan kevät huipentuu vappuna 1.5.2021.  jolloin pajan päätöskeikka suoratoistetaan Tanssisali Lutakosta lauantaina 1.5.2021 klo 15. Lähetys nähdään Nuorten taidetyöpajan YouTube-kanavalla.

-    Setti on Volan bändipajan yhdessä valitsemien biisien hallittu sekamelska, josta löytyy kuunneltavaa jokaiselle. Ota mukava asento sekä sima ja munkki matkaevääksi - ja nauti musiikkipläjäyksestämme, toivottavat yksilövalmentaja Jarkko Lapikisto ja työvalmentaja Seppo Pohjolainen Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluista. 

Nuorten taidetyöpajan Vola-bändipajalla nuoret pääsevät harjoittelemaan bändisoittoa, keikkailua ja laulamista. Lisäksi toiminnassa tutustutaan musiikkiteknologiaan ja äänentoistoon. Pajalle valitaan kerrallaan 7-8 henkilöä haastattelun perusteella. 24.5. – 20.6.2021 Nuorten taidetyöpajalla järjestetään äänittämiseen keskittyvä Kesävola.

Valtakunnallinen UPGRADE! - Nuorten online-festivaali striimataan vappuaattona

Nuoret artistit ja bändit ympäri Suomea esittäytyvät vappuna Upgrade! -online festivaalissa. Upgrade -festivaaleilla on esiintymässä muun muassa jyväskyläläinen DJ Shaka. DJ Shaka on jyväskyläläinen afrobeat- ja popartisti, joka on ollut mukana myös Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Jyväskylä Rock Academy -toiminnassa. Jyväskylä Rock Academy on julkaissut muun muassa lingalan kielellä laulavalta DJ Shakalta kaksi singleä ja musiikkivideota.

Muita esiintyjiä festivaalissa ovat Järrä & Koskelan J, Youngcube, Joni Kerman, Klondike, Vaikia, X-Mike, Another Hot Spring, Rock-Criminals, Immortal Sorrow, Sarca, Pasanen ja Late Noir Theater. Reckless Love -yhtyeestä tuttu Olli Herman esiintyy lisäksi tapahtumassa akustisena. Valtakunnallisen tapahtuman esiintyjien kotiseutuja ovat Helsinki, Vantaa, Kerava, Jyväskylä, Kouvola ja Tampere. 
 
UPGRADE! - Nuorten online-festivaalin lähetys vappuaattona 30.4.2021 klo 15-22 osoitteessa www.vimeo.com/539072459

Festivaalin tuottavat yhteistyössä Helsingin Kaupungin nuorisopalvelujen tapahtumayksikkö/Tiivistämö, Keravan kaupunki Nuorten työpaja Jenga, Vantaan kaupunki Nuorisopalvelut Kulttuuritehdas Vernissa, Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut, Kouvolan Nuorisopalvelut, Tampereen kaupungin nuorisopalvelut / nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13 ja Aseman Lapset Ry.
 


Lisätiedot: 

Jarkko Lapikisto 
yksilövalmentaja 
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
050 311 8972
jarkko.lapikisto@jyvaskyla.fi

Seppo Pohjolainen  
työvalmentaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
050 311 8856
seppo.pohjolainen@jyvaskyla.fi