Hyppää pääsisältöön
Kuva
Fysioterapeutti ohjaa selkäharjoitteita asiakkaalle

Sähköinen oirearvio

Sähköisessä OmaOlo-palvelussa voit tehdä oirearvion alaselkä-, polvi- ja olkapääkipuasioissa. Palvelu arvioi hoidon tai palvelun tarvettasi ja ohjaa oikean palvelun pariin. Oirearvion voit tehdä OmaOlo-palvelussa.

Fysioterapian sähköinen ajanvaraus

Sähköiseen ajanvaraukseen voi kirjautua ajanvarausjärjestelmän kautta. Ajanvaraukseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Verkkopalvelussa voit myös siirtää tai perua ajan.

Jyväskylässä ja Uuraisilla ajan voivat varata tuki- ja liikuntaelinoireiset yli 16-vuotiaat. Ajan voi varata oman valinnan mukaan mille tahansa toimipisteelle, riippumatta siitä, millä terveysasemalla käyttää muita terveyspalveluita.

Yli 18-vuotias voi varata ajan lantionpohjan toimintahäiriöistä johtuvaan fysioterapiaan, kun terveydenhuollon ammattilaisen lähete tai suositus on tehty virtsankarkailun, erilaisten laskeutumien tai lantionalueen kiputilojen vuoksi. Käynnillä tehdään tarvittaessa arvio lantionpohjalihasten EMG-tutkimuksella, tämän vuoksi fysioterapiakäyntiä ei tule ajoittaa kuukautisten aikaan. Käynnillä saat yksilölliset harjoitteluohjeet.

Huoltaja voi varata fysioterapia-ajan 6-12-vuotiaalle koululaiselle, jolle kouluterveydenhoitaja on ohjannut varaamaan ajan fysioterapiaan tuki- ja liikuntaelinoireiden tai ryhdin poikkeaman vuoksi. Vanhemmat voivat varata ajan verkossa alle 12-vuotiaalle lapselleen. 12-16-vuotiaille aika varataan puhelimitse.

Huomioithan, että suoravastaanoton fysioterapeutille varatut ajat eivät näy sähköisessä kansalaisen ajanvarausjärjestelmässä. 

Fysioterapian esitieto- ja yhteydenottolomake OmaHyvis

Ennen ensimmäistä käyntiä täytä esitietolomake asiointipalvelussa (Omahyvis.fi). Voit ottaa meihin yhteyttä myös yhteyttä asiointipalvelun kautta. Asiointipalveluun kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kirjautuminen asiointipalvelu OmaHyvikseen tapahtuu Omahyviksen verkkosivujen kautta.