Hyppää pääsisältöön
Kuva
Paljon ihmisiä markkinoilla.

Ajankohtaista

Promootiot poikkeusoloissa, lisätietoa

Promootio-, myynti- ja banderollipaikkojen tiedustelut ja varaukset

Palvelupiste Hannikainen puh. 014 266 5025, avoinna arkisin klo 8 - 15
palvelupistehannikainen(at)jyvaskyla.fi

Kävelykadun promootio- ja myyntipaikat

Kävelykadulla on 31 promootiopaikkaa missä on mahdollista tehdä tunnetuksi esimerkiksi oman harrastusryhmän toimintaa tai markkinoida yrityksensä brändiä. Yhden promootiopaikan koko on 4m x 4m (paikat nro 1-3 ovat kokoa 3x3 m) ja niille on mahdollista saada myös sähköä. Vesipistettä ei ole, joten paikan varaaja hankkii itse tarvitsemansa veden. Paikan käyttö on sallittu arkisin klo 9 – 19 ja viikonloppuisin klo 10–18.

Promootiopaikoilla  myynti on sallittua ainoastaan tapahtuman aikana. Tapahtumaa varten tulee vuokrata kadulta vähintään viisi paikkaa. Autoja kävelykadulla ei saa pitää. Poikkeuksena tästä on Arenaukion paikat 26-31, jossa esim. yksittäisen paikan vuokraaminen sekä näyttely/myyntiautojen tuonti on sallittua.

Tarvikkeita on mahdollista toimittaa paikalle huoltoliikenteelle sallittuna aikana klo 5–10. Sijainti, Kävelykadun kompassi 

Kartta 

Kartta promootio- ja myyntipaikoista (pdf)

Pihakadun myyntipaikat

Pihakadulta löytyy myös kaksi Parklet-myyntipaikkaa, jotka soveltuvat myös promootiotarkoituksiin. Sijainti, Parklet 2 ja 3 (Jyväskylän karttapalvelu)
Lisätiedot Parklet-paikoista www.jyvaskyla.fi/elinkeino-ja-tyollisyys/luvat/torit-ja-myyntipaikat/pihakadun-parklet-myyntipaikat-kauppakatu

Hinnoittelu

Promootio/esittelypaikkana 35,00 € + alv 24% / vrk.
Myyntipaikkana 84,50 € + alv 24% / vrk.
Sähkö 10,00 € + alv 24% / vrk.
Voimavirta 20,00 € + alv 24 % / vrk, on mahdollista vuokrata paikoille kompassin viereiselle paikalle sekä 28 tai 29, Arenaukiolla.

Käyttöohjeet ja lupaehdot (pdf), suositellaan tutustumaan ennen varaamista

HUOM!

Promootio/myyntipaikan vuokraaja vastaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston kokoontumisrajoitusten sekä paikallisen terveydenhuoltoviranomaisen koronamääräysten noudattamisesta tai muista suositelluista toimenpiteistä sekä ilmoituksista terveysviranomaiselle poikkeusolojen aikana. 

Hakemus

Vuokrauksesta tulee laatia hakemus, joka tulee toimittaa perille viimeistään 1 viikko ennen aiottua varauksen aloittamispäivää. Hakemuksen laatimisesta ja sen lähettämisestä löytyy lisätietoja ko. lomakkeessa sijaitsevista info-näppäimistä. 

HUOM! Varaus on sitova, paikkaa ei voi peruuttaa eikä sen maksua palauteta.

Maanomistajalla on oikeus muuttaa paikkaa tai perua maksettu varaus, mikäli aluetta tarvitaan hoito- tai kunnossapitotöiden suorittamista varten tai alueella järjestetään tapahtuma. Mikäli vuokranantaja peruu varauksen, paikkamaksu palautetaan 30 vrk kuluessa. Vuokrauksessa noudatetaan kävelykeskustan voimassa olevia toimintaperiaatteita.

Street Food myyntiautopaikat

Vanhan asemarakennuksen edustalle voi hakea paikkaa street food myyntiautolle. Paikkavuokrausta varten tulee laatia hakemus. Paikat vuokrataan tapauskohtaisesti.
Myös Kauppakadun pihakadun Parklet myyntipaikoille on mahdollista sijoittaa street food myyntiauto. Parklet-myyntipaikoista on lisätietoja kohdassa Pihakadun myyntipaikat.

Vanhan asemarakennuksen sijainti karttapalvelussa.

Banderollit

Kävelykadulla on käytössä 6 banderollipaikkaa (A, B, C, D, E ja F), joita vuokrataan tapahtumista kertoville banderolleille. Muu mainonta/ilmoitukset eivät ole sallittuja. Varaukset on mahdollista tehdä 2 viikoksi. Asennuspäivä on maanantaisin. Banderollipaikkojen varaajan/vuokraajan tulee toimittaa banderollit Palvelupiste Hannikaiseen käyttöohjeen mukaisesti.

Hinnoittelu

Banderollipaikan hinta on 248,00 € (sis alv 24%) / 2 viikkoa
Asennus 1 kpl 297,60 € (sis alv 24%)>

Käyttöohjeet ja lupaehdot (pdf), suositellaan tutustumaan ennen varaamista

Kartta 

Kartta promootio- ja banderollipaikoista (pdf)

Vuokraus

Paikat vuokrataan samanlaisella hakemuksella kuin promootiopaikat. Hakemus on toimitettava viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua vuokrauksen alkamispäivää. Valitse hakemuksen varauskohteen tyypiksi Banderollipaikka. 

HAKEMUS

HUOM! Varaus on sitova, paikkaa ei voi peruuttaa eikä sen maksua palauteta.

Maanomistajalla on oikeus muuttaa paikkaa tai perua maksettu varaus, mikäli aluetta tarvitaan hoito- tai kunnossapitotöiden suorittamista varten. Mikäli vuokranantaja peruu varauksen, paikkamaksu palautetaan 30 vrk kuluessa.

Lisätietoja

Tiedustelut vapaista paikoista ja alustavat varaukset
Palvelupiste Hannikainen avoinna arkisin klo 8 - 15, puh. 014 266 5025, palvelupistehannikainen(at)jyvaskyla.fi