Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylän käsityökoulun kesänäyttely 2022. Kuva Jyväskylän käsityökoulu/Taito Keski-Suomi
31.5.–24.7.2022

Käsityökoulun kesänäyttely

Käsityökoulun kesänäyttely kertoo Taito Keski-Suomi ry:n Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulun käsityön taiteen perusopetuksen oppilaiden tekemisen ilosta ja erilaisista elämyksistä käsityössä, teknologiassa ja muotoilussa. 

Näyttelyn tarinoita, tuotteita ja esineitä voi tulla kokemaan ja näkemään Suomen käsityön museon Näytönpaikkaan (Kilpisenkatu 12) 31.5.– 24.7.2022 ikkunoihin kellon ympäri.

Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulun ajassa elävä ja uudistuva opetus tarjoaa monipuolisesti käsityön taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille erilaisissa tekniikoissa ja materiaalien tuntemuksessa. Cosplay, robotiikka, paperi, korut, nukke, huovutus, entisöinti, kestävä kehitys ja kiertotalous -siinä esimerkkejä vuosien varrelta! Käsityökoulu antaa käsityön taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille sekä aikuisille Jyväskylässä, Joutsassa ja Saarijärvellä. Käsityökoulussa opitaan taitoja ja muotoilua. Opetuksessa käsityön vaiheet suunnittelusta toteuttamiseen tulevat tutuksi taiteen, tieteen ja teknologian kautta. Käsityökoulussa opiskelee vuosittain noin 250 oppilasta.

Oppilaat voivat hyödyntää muotoiluajattelua ja -menetelmiä aina kohdatessaan ongelman ja matkallaan tehdä parempaa. Tekemisen ilo ja kokemukset, yhteiskunta ja kulttuuri, käsillä työskentely, muotoilu ja tuotteiden valmistus ovat lähtökohtana omalle käsityöilmaisulle. 

Tapahtuman hinta

Näytönpaikan näyttelyyn voi tutustua 24/7 Kilpisenkatu 12 näyteikkunoissa. 

Tapahtuman järjestäjä
Suomen käsityön museo
0142664370
Tapahtuman osoite
Kilpisenkatu 12, Jyväskylä
Asiasanat:  
Tapahtuman kaupunginosa: