Kaisa Wallinheimo NytLiikkelle luento
21.1.2020 18.0019.30

Yleisöluento: Olenko riittävän hyvä tällaisena? - Painonhallinnan polut

Hyvinvointivalmentaja (LitM) Kaisa Wallinheimo saapuu Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansaliin luennoimaan aiheesta Olenko riittävän hyvä tällaisena? Painonhallinnan polut.
 

Mitä on painonhallinta? Onko se itsekurilla toteutettua kilojen karistamista, kovaa treeniä ja sinnikkyyttä haasteiden edessä? Pysyvä painonhallinta voi olla näitäkin, mutta ennen kaikkea se tarkoittaa tasapainoista hyvinvoinnin tilaa, johon kuuluu elämän mielekkyys. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Hyvinvointivalmentaja Kaisa Wallinheimon kanssa tavoitteiden asettamisesta, motivaation löytämisestä ja oman muutosmatkan rakentamisesta. Mennään yhdessä kohti hyvän olon painoa.

Luento on maksuton ja osa Jyväskylän liikuntapalveluiden uutta NytLiikkeelle –palvelukokonaisuutta, joka tarjoaa maksuttomia luentokokonaisuuksia, liikunnallisia testauksia ja tempauksia ympäri vuoden eri puolella kaupunkia. Uuden palvelukokonaisuuden taustalla on halu tarjota kuntalaisille omaan hyvinvointiin, jaksamiseen ja liikuntaan liittyviä helppoja ja kannustavia vinkkejä.

Lisätietoja tapahtumasta:
Vastaava liikunnanohjaaja Elina Oinonen
014-2667736 / elina.oinonen(a)jkl.fi

Lisätietoa palvelukokonaisuudesta saa osoitteesta www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikkumaan/nytliikkeelle

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman hinta: 

Maksuton

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän liikuntapalvelut
014 266 7736
Tapahtuman toimipaikka: 
Tapahtuman osoite: 
Vapaudenkatu 39-41
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: 
Tapahtuman kaupunginosa: