Hyppää pääsisältöön
Kuva
Reviisori mainos
19.6.–19.7.2022

Reviisori - Kunnan koukkuja

”Ne ilmestyivät terassilleni pyytämättä ja yllättäen!”

Reviisori – Kunnan koukkuja on ajankohtainen komedia oman edun tavoittelusta, ahneudesta ja oman aseman väärinkäytöstä. Kun tähän lisätään kaupunkiin saapuva häikäilemätön tyhjäntoimittaja ja päättäjien sinisilmäisyys, saadaan aikaan keitos, josta ei puutu väärinkäsityksiä ja kommelluksia. 

Alkuperäinen teksti on jo lähes kaksisataa vuotta vanha, mutta aihe on edelleen ajankohtainen. Näytelmän teemat toistuvat aina uudelleen, ja saavat meidät huomaamaan, kuinka vähän ihmisen luonto on muuttunut ajan saatossa. 

Tänä kesänä sinulla ja ystävilläsi on mahdollisuus tulla nauttimaan tästä Jorma Böökin ohjauksesta Naissaaren Näyttämön ihanaan puistomaisemaan. 

Tervetuloa nauttimaan miljööstä ja kunnan kiemuroista!

 

Ukrainalaissyntyinen Nikolai Gogol kirjoitti näytelmän Reviisori 1800-luvulla, mutta Naissaaren näyttämöllä tapahtumapaikkana on oman aikamme pieni keskisuomalainen kaupunki. Sen virkamiehistö saa tiedon, että EU-tarkastaja on saapumassa – ellei jo saapunutkin – tuntemattomana paikkakunnalle. Epäilykset alkavat kohdistua kaupungin hotellissa käytöksellään huomiota herättävään Erkkoon. Oman virka-asemansa menetyksen pelossa kaikki ryhtyvät liehittelemään ja lahjomaan häntä. Käynnistyy pyöritys vailla vertaa, joka paljastaa ahneuden, kierouden sekä valheen kuplassa sikiävän joukkohölmöyden.

Gogolin motto: Ei pidä peiliä syyttää, jos naama on vino.

Näytelmä on farssillinen komedia, sopii n. 12 vuotiaasta ylöspäin. Esityksessä muutamia kirosanoja.

Esityksen kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtuman hinta

Liput 15 € ( kaikki )

8 € ( lapset alle 12v ) (suositus ikäraja +12v tälle esitykselle - sisältää muutaman kirosanan)

Kannatuslippu 20 €

Tapahtuman järjestäjä
Naissaaren Näyttömöyhdistys ry
0408208559
Tapahtuman osoite
Pitkänpytingintie, Vaajakoski
Katso parkkiohjeet www.naissaarennayttamo.net
Tapahtuman osallistujamäärä
200
Tapahtuman kaupunginosa: