Hyppää pääsisältöön
Kuva
27.6.–1.7.2022

Elokuvaleiri Tapiola

Elokuvaleirillä tuotamme yhteisen lyhytelokuvan sekä tutustumme mediataiteen eri muotoihin. Leiri on alakoululaisille, ja toteutetaan Keljon Tapiolassa.

Luova lava Elokuvaleirillä tehdään alusta loppuun itse lyhytelokuva osallistujien ideoiden mukaisesti sekä kokeillaan myös muita mediataiteen muotoja: valokuvausta, äänittämistä ja animaatioita. Leirillä on etukäteen suunnitellun ohjelman lisäksi tilaa myös muulle mukavalle leiriohjelmalle, joka ideoidaan yhdessä osallistujien kanssa. Leiri on suunnattu alakouluikäisille ja sopii hyvin myös ensikertalaisille, mitään ennakkotaitoja ei tarvita. 

Elokuvaleirejä järjestetään alakouluikäisille Jyväskylässä ma-pe 13.-17.6. Halssilan koululla ja ma-pe 27.6.-1.7.2022 Keljon Tapiolassa. Leirillä on yhteistä ohjattua ohjelmaa klo 9-15. Ohjaaja on kuitenkin paikalla klo 8-16 lasten tuomista ja hakemista varten.

Leiriohjaajina toimivat ohjausalan ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Peruutusehdot: Kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää peruutetusta leiristä veloitamme 10 euron toimistokulun. Muutoin maksettu leirimaksu palautetaan ilmoitettuun tilinumeroon. Alle kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää tulleista peruutuksista emme hyvitä leirimaksua takaisin, muutoin, kuin lääkärintodistusta vastaan. Perimme tuolloinkin 10 euron toimistokulun. Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen jklseudunns@gmail.com.

Leirien järjestäjänä toimii Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry. Katso myös seuran muut leirit!

Lisätietoja:

Hanna Kakko
040 7655006
jklseudunns@gmail.com 

Tapahtuman hinta

95€

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry
040 765 5006
Tapahtuman osoite
Keljonkankaantie 10, 40530 Jyväskylä
Tapahtuman kaupunginosa: