Hyppää pääsisältöön
24.1.2022 18.30

Turvesauna naisille

Turvesauna on rentouttava ja terveyttä edistävä kokemus, jonka jälkeen olo on kevyt ja rentoutunut sekä iho tuntuu virkistyneeltä ja pehmeältä.

Turvesaunassa saunan lämpötila pidetään maksimissaan 60 asteisena ja turpeen annetaan vaikuttaa iholla noin 20-25 minuuttia. Turpeen vaikutukset tehostuvat saunassa, koska lämpö laajentaa ihohuokosia ja näin hivenaineet ja biologiset ainesosat imeytyvät ja aktivoituvat ihossa paremmin. Vaikutusajan jälkeen turve huuhdellaan pois vedellä. Saippuaa ei tarvitse, koska hoitoturve on antiseptistä ja sillä on täten puhdistava vaikutus.

Säännöllinen turvesaunominen puhdistaa ja elvyttää koko kehoa mm. vilkastuttamalla aineenvaihduntaa sekä ääreisverenkiertoa ja laukaisemalla stressiä, jolloin yöunikin paranee. Ennen kaikkea turve edistää ihon uusiutumista. Turvesaunominen tuo myös helpotusta tuki- ja liikuntaelinsairauksiin.

Turvesauna hoitaa kokonaisvaltaisesti koko kehoa ja saunan lämpö rentouttaa myös mielen. Turvesaunaan voit tulla yksin tai kavereiden kanssa, järjestämme tapahtumia säännöllisesti.

Tapahtuman hinta

30 euroa/ henkilö

Tapahtuman järjestäjä
Kankaan Sauna
+358401968600
Tapahtuman osoite
Kympinkatu 3, Jyväskylä
Tapahtuman kaupunginosa: