Hyppää pääsisältöön
Kuva
13.–17.6.2022

Kokkileiri 2

Kokkausta, leivontaa ja mukavaa yhteistä tekemistä alakouluikäisille päiväleirillä Jyväskylässä.

Kokkileirillä kokkaillaan ja leivotaan itse leiripäivien aikana syötävät ruuat! Kiinnostus kokkailuun ja leivontaan riittää, mitään ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita. Ruoanlaitto tapahtuu yhdessä toinen toistamme auttaen ja opastaen kodinomaisissa olosuhteissa. Leireillä on etukäteen suunnitellun ohjelman lisäksi tilaa myös muulle mukavalle leiriohjelmalle, jota ideoidaan yhdessä osallistujien kanssa. Leiri on suunnattu alakouluikäisille.

Kokkileirit järjestetään alakouluikäisille Jyväskylässä ma-pe 6.-10.6.ma-pe 13.-17.6. sekä ma-to 20.-23.6.2022 Keljon Tapiolassa. Leireillä on yhteistä ohjattua ohjelmaa klo 9-15. Ohjaaja on paikalla klo 8-16 lasten tuomista ja hakemista varten.

Leiriohjaajina toimivat ohjausalan ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Peruutusehdot: Kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää peruutetusta leiristä veloitamme 10 euron toimistokulun. Muutoin maksettu leirimaksu palautetaan ilmoitettuun tilinumeroon. Alle kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää tulleista peruutuksista emme hyvitä leirimaksua takaisin, muutoin, kuin lääkärintodistusta vastaan. Perimme tuolloinkin 10 euron toimistokulun. Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen jklseudunns@gmail.com.

Leirien järjestäjänä toimii Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry. Katso myös seuran muut leirit!

Lisätietoja:

Hanna Kakko
040 7655006
jklseudunns@gmail.com 

Tapahtuman hinta

95€

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry
040 765 5006
Tapahtuman osoite
Keljonkankaantie 10, 40530 Jyväskylä
Tapahtuman kaupunginosa: