Hyppää pääsisältöön
24.4. ja 30.4.

Kehotietoisuus workshop

Kehotietoisuus workshop

Tanssin harrastajille suunnattu pienryhmätyöskentely, jossa mahdollisuus kasvattaa omaa kehotietoisuuttaan. Hyödynnämme liikettä, tanssi- ja liiketerapeuttisia menetelmiä (mm. kehotietoisuus- ja tietoisuustaitotyöskentelyjä, improvisaatiota ja rentoutumista) sekä reflektointia harjoituksissa, vahvistaen näin keho-mieli-yhteyttä.

Kurssi on kaksiosainen. Osallistuminen ei vaadi mitään tiettyä taitotasoa mistään tietystä lajista vaan kaikki harrastajat ovat tervetulleita.
Työskentely voi laukaista traumareaktion, joten akuutin kriisin ollessa päällä, ei tällä kertaa tähän ryhmään osallistuminen ole suositeltavaa. Tämä ei ole terapiaryhmä, mutta jostain harjoituksista voi kokea voimaantuvansa.

Ohjaajana toimii Hanna-Maire Leppänen, jolta voi myös kysyä tarvittaessa lisätietoja.

Hanna-Mairella (Yhteisöpedagogi AMK) on pitkä ohjauskokemus ja monipuolinen urheilutausta niin tanssin kuin muidenkin liikuntalajien saralta. Breakilla hänellä käynnistyi nyt valmentajana kuudes vuosi. Hanna-Maire on oman työnsä puolesta työskennellyt vuosia ihmisten rinnalla kulkijana, erityisnuorisotyön työotteella kirkon nuorisotyönohjaajana, ja valmistuu nyt kesällä Tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi (30 op.). Tämä kurssi on osa hänen loppuopintojen kehitystehtävää.

Mikäli haluat lukea Tanssi-liiketerapiasta terapiamuotona lisää:

https://tanssiterapia.net/
https://www.kela.fi/fa/-/tanssi-liiketerapia-vahensi-masennusoireita
https://www.sttinfo.fi/tiedote/tanssi-liiketerapia-vahentaa-masennuksen…

Jäseneksi pääset liittymään täällä https://www.break.fi/liity-jaseneksi/

Hinta 25€ jäsenille ja 35€ ei-jäsenille. Tälle kurssille otetaan vain 6 osallistujaa.

Tapahtuman hinta

25€ jäsenille ja 35€ ei-jäsenille

Tapahtuman osoite
Polttolinja 1, Jyväskylä
Tapahtuman osallistujamäärä
6
Tapahtuman kaupunginosa: