Hyppää pääsisältöön
Kuva
Villa Onnelin huopatontut Museon pieni joulukauppa -myyntinäyttelyssä Suomen käsityön museossa 2022. Kuva Villa Onneli
Avoinna 19.11.-31.12.2022 ti-su klo 11-18, ma suljettu.

Museon pieni joulukauppa

Suomen käsityön museon kokoama suomalaisen käsityön myyntinäyttely rakentaa jouluista tunnelmaa jo neljättä kertaa!  Valikoima suomalaista käsityötä ja muotoilua tarjoaa runsaasti laadukkaita ja kestäviä, suomalaisia vaihtoehtoja pukinkonttiin.

Myyntinäyttelyn valinnoissa painottuvat erilaiset tuotekategoriat ja materiaalit sekä joulunajan lahjoiksi sopivat tuotteet. Mukaan saatiin käsityöläisiä eri puolilta Suomea. Valinnoissa on pyritty nostamaan esiin sellaisia käsityöläisiä, jotka eivät Ikkunagallerian myyntinäyttelyssä vielä ole olleet esillä. Tänä vuonna usealla käsityöläisellä painottui tuotteissa myös ilahduttavan paljon ekologisuus.

Museon pieni joulukauppa -myyntinäyttelyyn valitut seitsemän suomalaista käsityön ammattilaista tarjoavat kuusen alle hurmaavia huopatonttuja, nollahävikkinä tuotettuja keittiötuotteita, heijastavia asusteita ja keraamisia ja hopeisia koruja. Sopivasti pakettiin kääriytyy myös erilaiset laukut ja pussukat, retrohengessä tai Lapin luonnon räiskyvistä väreistä inspiroituneena. Monen pimeään aikaan kuuluvat myös elävät kynttilät ja Museon pienestä joulukaupasta löytyykin monenlaisia mehiläisvahakynttilöitä. 
 

Tapahtuman järjestäjä
Suomen käsityön museo
0142664370
Tapahtuman osoite
Kauppakatu 25, Jyväskylä
Katutaso
Tapahtuman kaupunginosa: