Hyppää pääsisältöön
Kuva
Teatteri Eurooppa Neljä: Onnellinen mies. Kuva Teatteri Eurooppa Neljä
24.6.2021 19.00–22.00

Onnellinen mies

Teatteri Eurooppa Neljän hulvaton musiikkikomedia Onnellinen mies Kartano Kievarin Kesäteatterissa. Pääosassa Pertti Koivula!

Kuusmäen kunnan vanha hallinto alkaa natista liitoksissaan, kun siltainsinööri Jaatinen saapuu paikkakunnalle. Tappojoen silta käy ahtaaksi Jaatisen ja kunnanisien mittelössä ja niin vain onnistuu yksi mies kaatamaan koko vanhan hallinnon - ja siinä sivussa muutaman naisenkin!

Arto Paasilinnan Onnellinen mies on ilkikurisen hauska kuvaus pienen sisäänpäin lämpiävän pitäjän suurista mullistuksista, joiden alkuunpanijana on ihmisten puheista vähät välittävä, epäsovinnainen ja vahvoja ristiriitaisia tunteita herättävä persoona, siltainsinööri Jaatinen.

Teatteri Eurooppa Neljän Onnellinen mies on iloinen, hauska ja täynnä musiikkia. Pääroolissa siltainsinööri Jaatisena nähdään Pertti Koivula, joka on tullut tunnetuksi lukuisista rooleistaan niin TV:ssä kuin elokuvissakin kuin Helsingin Kaupunginteatterin näyttämöllä. Kuusmäen asukkaina ja kunnanisinä hauskuuttavat lukuisat vierailijat sekä Teatteri Eurooppa Neljän oma väki huipputaitavan TE4 Bandin säestyksellä.

Onnellista miestä ei voi ohittaa - se on pakko kohdata!

Rooleissa: Pertti Koivula, Neija Välilä, Sipriina Kauranen, Aaro Vuotila, Asko Vaarala, Mikko Maasola, Sara Pitkänen, Markku Oksanen ja Oskari Lähteenmäki

TE4 Band: Toni Lepistö, Jaska Tabell, Jaakko Peltonen ja Lasse Asu

Tapahtuman järjestäjä
Teatteri Eurooppa Neljä
040 3000 800
Tapahtuman osoite
Saarijärventie 434, 44170 Äänekoski
Kartano Kievarin Kesäteatteri, Hietama, Äänekoski