Hyppää pääsisältöön
Kuva
Puuppolan koulu kuva Petteri Kivimaa
24.2.2022 18.00–20.00

Asuinalueilta Puuppolassa

Asuinalueillat (ent. Iltakahvit Jyväskylän kuntapäättäjien kanssa- tilaisuudet) jatkuvat helmikuussa Puuppolassa.

Osallisuuspalvelut kutsuvat koolle asukkaita, luottamushenkilöitä ja kaupungin työntekijöitä yhteisiin alueellisiin keskustelutilaisuuksiin. Tilaisuuksissa asukkaat pääsevät tuomaan esiin asuinalueensa vahvuuksia ja kehittämisen kohtia. Puuppolan asuinalueilta järjestetään etäyhteyksin. Mikäli osallistuminen etänä ei onnistu, tilaisuuteen voi osallistua myös Puuppolan koululla (Puuppolankoskentie 93). 

Tilaisuuden alussa kuullaan lyhyt alustus alueen vanhempain yhdistyksen kanssa yhteistyössä valitusta teemoista. Puuppolassa keskustellaan liikenneturvallisuudesta ja harrastuspaikkojen kunnosta. Lisäksi pienryhmissä keskustelussa sana on vapaa ja ryhmissä on paikalla päättäjiä sekä kaupungin työntekijöitä. Illan yhteisessä keskusteluosuudessa asioihin haetaan näkökulmia, mielipiteitä ja ideoita yhteisen ymmärryksen laajentamiseksi. Asuinalueilta on hyvä paikka tuoda esiin paikallisia asioita päättäjille ja kaupungin työntekijöille. Tietoja hyödynnetään kaupungin palvelujen kehittämisessä.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumislomake ja lisätietoa löytyy nettisivulta www.jyvaskyla.fi/osallistu/illat

 

Tapahtuman järjestäjä
Osallisuuspalvelut
0503273144
Tapahtuman osoite
Puuppolankoskentie 93
Puuppolan asuinalueilta ensi sijaisesti verkossa. Mikäli etänä ei onnistu, voi tilaisuuteen osallistua paikan päällä Puuppolan koululla (Puuppolankoskentie 93), ruokalatilassa.
Asiasanat:  
Tapahtuman kaupunginosa: