Hyppää pääsisältöön

Yhteydenottopyynnöt verkossa

Hyvis.fi -palveluun tulee kirjautua. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Omapalveluun ei tarvitse kirjautua.

Yhteydenottoihisi pyritään vastaamaan 7 arkipäivän kuluessa.

Voit varata ajan lastenvalvojalle myös verkossa

Verkossa varattavissa olevat ajat:

  • 20 minuutin puhelinneuvonta-aika. Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja neuvoo puhelimitse isyyden selvittämistä sekä lapsen asumista, huoltajuutta, tapaamisoikeutta ja elatusapua koskevissa asioissa.
  • 1,5 tunnin elatus- tai huolto-ja tapaamissopimusneuvotteluaika lapsen asuinalueen sosiaalityöntekijä-lastenvalvojalle. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.
  • 1 tunnin neuvotteluaika elatussopimusten jatkoneuvotteluja varten. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.

Varatessaan aikaa asiakas täyttää varausta koskevat esitiedot ja valitsee vapaista ajoista sopivan. Verkossa varatusta ajasta asiakas saa tekstiviestimuistutuksen varaajan puhelinnumeroon.

Ajanvaraukseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Kirjaudu ajanvaraukseen

Lastenvalvoja

Perheneuvolan ajanvaraus verkossa

Voit varata ajan perheneuvolaan puhelinneuvontaan ja perheasioiden sovitteluun kirjautumalla Hyviksen ajanvaraukseen. Aikaa varatessa tulee täyttää varausta koskevat esitiedot ja valita vapaista ajoista sopivin. Verkossa varatusta ajasta lähetetään tekstiviestimuistutus annettuun puhelinnumeroon.

Ajanvaraukseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Kirjaudu ajanvaraukseen

Perheneuvola

Aikuissosiaalityön ajanvaraus verkossa

Tällä hetkellä aikuissosiaalityössä on varattavissa 20 minuutin mittaisia takaisinsoittoaikoja sosiaalityöntekijöille ja sosiaaliohjaajille. Varaathan takaisinsoittoajan oman alueesi työntekijälle.

Tarkista, kuka on alueesi työntekijä.

Voit varata ajan yleistä ohjausta ja neuvontaa koskevissa asioissa Hyviksen kautta. Täytä ajanvaraustiedot ja kirjoita mitä asiaa puhelusi koskee, työntekijä soittaa sinulle valitsemanasi aikavälillä.

OmaKS:n sosiaaliohjaajan ajanvaraus

Voit myös varata ajan OmaKS:n sosiaaliohjaajan videovastaanotolle. Katso ohjeistus ja varaa aika OmaKS:n sivuilta.

Yhteydenotto vammaispalveluihin

Voit ottaa yhteyttä vammaispalveluihin myös lomakkeella Omahyviksen kautta

Voit esimerkiksi tiedustella omiin palveluihisi liittyviä asioita, lähettää hakemuksiin täydentävää tietoa tai tiedustella, missä vaiheessa asiasi etenee.

Yhteydenottolomake on tietosuojattu ja palveluun kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

Kirjauduttuasi Hyvikseen voit lähettää liittymispyynnön yleisellä yhteydenottolomakkeella vammaispalveluiden toimiston tai sosiaalityön ja palveluohjauksen viestiryhmään. Tämän jälkeen voit lähettää viestejä ja asiakirjoja suoraan haluamalleen ryhmälle vammaispalveluihin.

Tarkempia ohjeita Hyviksen kautta asiointiin löydät asiakasohjeesta (pdf).