Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kädet muodostavat sydämen

Jyväskylään muista kunnista sijoitettavien lasten ja nuorten opetusjärjestelyjä koordinoidaan Sisukas-tiimissä. Tiimi selvittää oppilaan koulunkäynti- ja tukihistorian ja suunnittelee opetusjärjestelyt tarvittavien yhteistyötahojen kanssa. 

Jyväskylän Sisukas-tiimin työ pohjautuu Pesäpuu ry:n Sisukas-malliin. Arjen työtä tehdään yhteistyössä Pesäpuu ry:n, Valteri-koulun ja MindMe - koulu kuuluu kaikille -hankkeen kanssa.

Ota yhteyttä Sisukas-tiimiin

Sijaishuoltopaikka ilmoittaa lapsen Sisukas-tiimin erityisopettajille sähköpostitse sisukas@jyvaskyla.fi tai soittamalla Jyväskylän SISUKAS-tiimin erityisopettajille:

Tuulikki Löppönen 050-4701008  tai Taina Vaismaa 050-3136147.

Jos koululle tulee tieto uudesta sijaishuoltopaikkaan (lastenkoti/nuorisokoti) sijoitetusta koululaisesta, ohjaa koulu sijoitusyksikköä ottamaan aluksi yhteyttä Sisukas-tiimiin, jotta Sisukas-tiimi voi aloittaa oppilaan koulukäynnin järjestämisen. Jyväskylässä lastensuojeluyksiköihin sijoitettujen nuorten opetus järjestetään Vaajakosken yhtenäiskoulussa

Sisukas-tiimin työ ei ole sairaalaopetusta, vaikka erityisopettajat toimivat hallinnollisesti Kukkulan koulun alaisuudessa.