Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lääkäri ja hoitajat terveysasemalla

Äkilliset sairaustapaukset

ma-pe klo 8-16 Hankasalmen terveysasemalla p. 014 267 1295

Sairaanhoidon ensiapu ja päivystys iltaisin, öisin ja viikonloppuisin

Omaolo.fi-palvelu

Omaolo.fi-palvelun oirearvio kertoo, vaativatko oireesi ammattilaisen hoitoa vai riittääkö itsehoito. Oirearviot ovat käytössä Novan, Kyllön, Huhtasuon, Palokan, Sampoharjun (Vaajakoski), Hankasalmen ja Uuraisten terveysasemilla sekä opiskeluterveydenhuollossa ja Kyllön kuntoutus- ja fysioterapiapalveluissa. Lue lisää Omaolo.fi-verkkosivuilta.

Takaisinsoittopyyntö

Voit jättää terveysasemalle takaisinsoittopyynnön verkossa tai soittamalta terveysasemasi numeroon. Otamme yhteyttä ajanvarauksesta heti linjojen vapauduttua. 

Hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointi ja ajanvaraus 

Hoidon tarve ja sen kiireellisyys arvioidaan, kun soitat terveysasemallesi. Arvion perusteella saat kotihoito-ohjeita sekä tarvittaessa puhelin- tai vastaanottoajan sairaanhoitajalle, lääkärille tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle. Jos käytössäsi on työterveyshuolto, ota ensisijaisesti yhteyttä sinne.

Ajanvaraus p. 014 267 1295 (ma-pe klo 8-16, kiireettömissä klo 15 asti)
lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotolle ja kuvantamiseen.

Puhelinpalvelussamme on käytössä palveluvalikko

  • Kun tarvitset kiireellistä apua, valitse numero 1.
    Voit jäädä joko jonottamaan puhelimeen tai jättää soittopyynnön valitsemalla uudestaan 1, jolloin sinulle soitetaan terveysasemalta mahdollisimman pian.
  • Muut palveluvalikon vaihtoehdot koskevat kiireetöntä asiointia. 

Ilmoittautuminen: varatulle vastaanottoajalle ei tarvitse terveysasemalle tullessa ilmoittautua, ellei sinua ole erikseen näin ohjattu.

Nettiajanvaraus
Takaisinsoittopalvelu puhelimessa ja netissä
Kuulovammaisten ajanvarauspalvelu
Reseptin uusimispyynnön lähettäminen Omakantaan

Ajan peruminen

Ajan peruminen p. 014 266 0161 (ma–pe klo 7.30–16 )
mieluiten edellisenä arkipäivänä ennen klo 12, kuitenkin viimeistään ennen vastaanottoa. Perumatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta laskutetaan yli 18-vuotiailta maksu.

Aukioloajat ja käyntiosoite

Aukioloajat: ma–pe klo 8–16
Käynti- ja postiosoite: Keskustie 53 A, 41520 Hankasalmi
Faksi: 014 841 915

Päivystys

Terveysaseman aukioloajan ulkopuolella soita p. 116117 Keski-Suomen keskussairaalan päivystyksen puhelinneuvontaan ennen sairaalaan hakeutumista.  Päivystyksellistä apua vaativat asiat Keski-Suomen keskussairaalassa

 

Potilastiedot näkyvät Omakannassa

Omat vastaanotolla kirjatut potilastietosi on tallennettu valtakunnalliseen Kanta-palveluun. Lisätietoa: Kantaan tallentuvat tiedot

Lastenlääkäri-chat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin chat on tarkoitettu perusterveiden 0–10-vuotiaiden lapsipotilaiden vanhemmille.

Suosittelisitko meitä?

Mittarissa näkyy asemallamme annettu asiakaspalaute suhdelukuna. Tavoitelukumme on yli 70.

Yhteydenotot palveluja koskevissa asioissa:  Hankasalmen terveysaseman osastonhoitaja p. 040 352 0796 apulaisylilääkäri p. 050 476 3317.

Hankasalmella avosairaanhoidon palveluseteli käyttöön 1.11.2019

Hankasalmen kunnan asukkaille otetaan käyttöön avosairaanhoidon palveluseteli 1.11.2019 alkaen. Kunnan asukkaat voivat valita lääkärin ja sairaanhoitajan palvelut hyväksytyltä yksityiseltä palvelusetelituottajalta. 
Avosairaanhoidon palvelua tuottavat palvelusetelituottajat hyväksytään lokakuun alussa ja asiakkaat voivat valita haluamansa palveluntuottajan 21.10.2019 alkaen. 
Palveluntuottajan voi valita osoitteessa palse.fi tai asioimalla terveysasemalla tai palvelusetelituottajan toimipisteessä.