Hyppää pääsisältöön
Kuva
Rahaa pöydällä

Vakituisissa palvelussuhteissa oleville palkka maksetaan kuukauden 15. päivä. Jos kuukauden 15. päivä on lauantai, maksetaan palkka edeltävänä perjantaina. Jos 15. päivä on sunnuntai, on palkanmaksupäivä seuraava maanantai.

Määräaikaisessa palvelussuhteessa oleville palkka maksetaan pääsääntöisesti kuukauden viimeinen päivä, mikäli kuun viimeinen päivä osuu viikonlopulle, on palkanmaksupäivä edellinen perjantai. 

Tuntipalkkalaisten palkka maksetaan joka toinen viikko. Matkalaskut maksetaan joka toinen keskiviikko.

Jyväskylän kaupungin palkansaajat voivat olla yhteydessä esimerkiksi palkanmaksuun ja vuosilomiin liittyvissä asioissa keskitettyyn palvelunumeroon 014 445 2270.

Luottamustoimipalkkiot

Luottamustoimipalkkiot maksetaan tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa. Maksupäivänä on aina kuukauden viimeinen pankkipäivä.

Luottamustoimipalkkioihin liittyvät kysymykset: luottamustoimipalkkiot.keski-suomi(at)monetra.fi

Palkkalaskelmat

Jyväskylän kaupungilla on käytössä sähköinen palkkalaskelma ja se toimitetaan automaattisesti Postin OmaPosti-palveluun. Palkka-/palkkiolaskelma on saatavissa palvelusta viimeistään palkanmaksua edeltävänä päivänä.
OmaPostin saat käyttöösi luomalla tunnukset Postin sivuilla.

Mikäli sinulla on jo OmaPosti käytössäsi, sinun tarvitsee vain käydä lisäämässä ”Jyväskylän kaupunki palkat” kirjeen lähettäjäksi. Palkkalaskelmasi tulevat näkyviin OmaPostiin seuraavana päivänä. 

OmaPosti on maksuton sähköinen postilaatikko. Sähköinen kirje on mahdollista tarvittaessa tallentaa ja tulostaa. Palkka- ja palkkiolaskelmat säilyvät OmaPostissa seitsemän vuotta, vaikka palkan-/palkkionsaaja ei sinne kirjautuisikaan. Palkkalaskelmat, myös vanhat, saa näkyviin, kun palvelun ottaa käyttöön.  

OmaPostin käyttö on mahdollista myös mobiilisti, sovelluksen pääset lataamaan älypuhelimesi sovelluskaupasta.

Palkan ja palkkioiden maksuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Monetran palkkapalveluihin: palkat.keski-suomi(at)monetra.fi

Asiasanat: