Hyppää pääsisältöön
Ti-ke 19.-20.10.2021 klo 12.30-15.30 molempina päivinä

Rohkeasti eläkkeelle -kurssi Jyväskylässä

Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -kurssille tiistaina 19.10. ja keskiviikkona 20.10.2021 klo 12.30–15.30. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa. Osoite on Vapaudenkatu 39-41, 40101 Jyväskylä.

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi.

Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -kurssille tiistaina 19.10. ja keskiviikkona 20.10.2021 klo 12.30–15.30. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa. Osoite on Vapaudenkatu 39-41, 40101 Jyväskylä.

Huolehdimme tarkasti terveysturvallisen tapahtuman järjestämisestä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeiden mukaisesti. Lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssille hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tarjoamme kurssiosallistujille kasvomaskit ja käsidesiä. Tapahtumiin otetaan alle puolet käytössä olevasta tilakapasiteetista, jotta riittävien turvavälien pitäminen on kurssin aikana aina mahdollista. Suosittelemme vahvasti, että osallistujat ovat rokottautuneet koronaa vastaan tai ovat sairastaneet koronaviruksen alle puolen vuoden sisällä (väliaikainen immuniteetti). Tapahtumaan ei tule osallistua, jos et tunne oloasi terveeksi.

Tilaan otetaan alustavasti enintään 30 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

ILMOITTAUTUMINEN:
https://kilta.senioriliitto.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=11095

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:

19.10.2021
-Tervetuliaissanat ja esittelykierros (Rohkeasti seniori -hanketyöntekijä)
-Kulttuuria etsimässä (professori Jorma Uotinen)
-Tauko
-Miten sopeutua eläkkeelle siirtymisen tuomaan muutokseen? (Kehittämispäällikkö Merja Adenius-Jokivuori, Jyväskylän kaupunki)

20.10.2021
-Aloitus ja yhteenveto edellisestä päivästä
-Uudet mahdollisuudet - mielekkään arjen rakentaminen eläkkeellä (senioriaktiivi, innostaja Sirpa Teräväinen)
-Tauko
-Vapaaehtoistoiminnasta (työnohjaaja, kouluttaja Anne Laimio)
-Senioritoiminta (senioriaktiivi, innostaja Sirpa Teräväinen)
-Loppusanat ja palaute (Rohkeasti seniori -hanketyöntekijä)

Kurssi on kaksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kahvia sekä pientä purtavaa. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tapahtuman järjestäjä
Rohkeasti seniori -hanke / Kansallinen senioriliitto ry
0505118842
Tapahtuman osoite
Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä
Jyväskylän pääkirjaston Minnansali
Tapahtuman kaupunginosa: