Miehiä liikuntaryhmässä
10.12.2019 09.45

Kuntoliikuntaa neurologisille ja pitkäaikaissairaille asiakkaille

Liikuntaryhmä on suunnattu itsenäisesti sisätiloissa ilman apuvälineitä liikkuville henkilöille, joilla on taustalla jokin pitkäaikaissairaus

Ryhmä on suunnattu erityisesti neurologista sairautta sairastaville henkilöille sekä pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky on alentunut sairauden vuoksi. Monitoimitalon ryhmä on suunnattu henkilöille, jotka liikkuvat pääasiassa ilman liikkumisen apuvälineitä ja pääsevät siirtymään lattiatasoon. Ryhmässä harjoitetaan lihasvoimaa, tasapainoa, hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja liikkuvuutta niin oman kehon painolla kuin välineitä hyödyntäen. Harjoittelun tavoitteena on lihasvoiman lisääminen, tasapainon varmentuminen ja kehon puolierojen lievittyminen. Ohjaaja muokkaa harjoittelua jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi ja varmistaa harjoittelun nousujohteisuuden.

Ryhmälukukauden syyskausi järjestetään 2.9.-13.12.2019 ja kevätkausi jatkuu joulutauon jälkeen 7.1.-15.5.2020. Ryhmiä ei järjestetä syyslomaviikolla (viikko 42), talvilomaviikolla (viikko 9) tai juhlapyhinä. Kauden juhlapyhiä ovat itsenäisyyspäivä 6.12., loppiainen 6.1., pääsiäinen 10.4. ja 13.4. sekä vappu 1.5. Puistokoulun, Monitoimitalon, jäähallin, Aalto Alvarin ja Kansalaisopiston tiloissa sekä Studio Laiven tiloissa järjestetyt ryhmät jäävät kesätauolle 30.4.2020.

Aika ja paikka: Monitoimitalon judosali 3:ssa tiistaisin klo 9.45-10.45. Yhden kerran kesto 60 min.
Ilmoittautuminen: Monitoimitalon ryhmään ilmoittautuminen paikanpäällä ohjaajalle ennen ryhmäkerran alkua, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit myös tehdä ilmoittautumisen ennakkoon osoitteessa https://kuntapalvelut.fi/jyvaskyla/ kurssinumeroilla 900.
Maksut: Lukukausimaksu 33,90 € toimitetaan laskuna kotiosoitteeseen, jos käyntejä on 3 tai enemmän.

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus
014 266 2006

Tapahtumasarja

Tapahtuman osoite: 
Kuntoportti 3
Ryhmä kokoontuu Monitoimitalon Judosali 3:ssa, Monitoimitalon pohjakerroksessa.
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman kaupunginosa: