Hyppää pääsisältöön
Aukioloajat: ke-pe klo 12-17 ja la klo 12-16

Elämän liikenneympyrässä - Jyväskylän yliopiston taidehankintoja esillä näyttelykeskus Soihdussa

Jyväskylän yliopiston taidehankintoja esillä intiimissä taidenäyttelyssä S-rakennuksen Kipinä-galleriassa, joka on osa näyttelykeskus Soihtua. Näyttely avautuu keskiviikkona 30.6.2021 ja on avoinna lokakuun 2021 loppuun. Päivittäiset aukioloajat ovat ke-pe klo 12-17 ja la klo 12-16. Sisäänpääsy on maksuton, tervetuloa!

Jyväskylän yliopisto tekee vuosittain taidehankintoja omiin kokoelmiinsa. Taidetta hankitaan lähinnä keskisuomalaisten taiteilijoiden tuotannosta. Muiden suomalaisten taiteilijoiden töitä yliopisto saa käyttöönsä deponointeina Valtion taideteostoimikunnan kokoelmista.

Tämän vuoden näyttelyssä on esillä osa viime vuosien hankinnoista. Joillekin teoksille ei ole vielä päätetty sijoituspaikkaa kampuksella. Näyttelyvieras saakin kommentoida teoksia, kertoa mielikuviaan niistä sekä ehdottaa teoksille sijoituspaikkoja.

Tässä näyttelyssä pääsevät ääneen myös taiteilijat. He kertovat esillä olevien teostensa syntyhistorian sekä taustaa valitsemistaan tekniikoista.

Tervetuloa S-rakennuksen näyttelykeskus Soihtuun! Kipinä-galleria sijaitsee rakennuksen Ryhtilän puoleisessa päädyssä. Kurkkaa samalla perusnäyttelyyn ja vilkaise Tissarin taidekokoelmasaliin!

Lisätiedot aukioloista ja näyttelystä: www.tiedemuseo.jyu.fi

Seuraa tiedemuseota somessa:
Facebook: Jyväskylän yliopiston tiedemuseo, Avoimen tiedon keskus
Instagram: @jytiedemuseo
Twitter: @jyu_museum

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän yliopisto, avoimen tiedon keskus
+358408054579
Tapahtuman osoite
Seminaarinkatu 15, Jyväskylä
S-rakennuksen Ryhtilän puoleinen pääty, Kipinä-galleria.