Hyppää pääsisältöön
5.7.2022 18.00–19.30

Komiat tanssittaa akustisella kokoonpanolla!

Komiat tanssiyhtye tanssittaa Harjulan seurantalolla. Tule ja koe nykypäivän tanssimusiikin ja ikivihreiden yhdistelmä aidossa maaseudun tunnelmassa!

Haitaripoljentoa ja riehakasta meininkiä. Paikalla on myös tanssiohjaaja, joten ihan tavan tallaaja uskaltautuu tanssimaan. Iskelmämusiikkia soittava yhtye esiintyy akustisella kokoonpanolla. Solisteina keikalla toimivat Pekka Oravuo ja Aleksi Laukkonen. Pekka on musiikin moniottelija, joka laulun lisäksi taitaa kitaransoiton. Aleksi on Komioiden kurttua kurittava kiharapää, joka on niittänyt mainetta ja kunniaa haitarillaan jo 6-vuotiaasta.

Näiden kahden herrasmiehen lisäksi lavalla voidaan kuulla myös retromaista musisointia yhtyeen toisen kitaristin Samuel Järvisen toimesta. Samuelilla on tapana silloin tällöin keikoillakin jakaa tarinoita lukuisilta seikkailuiltaan, yleisön ja muun orkesterin suureksi riemuksi! Basson komeita matalia ääniä illan aikana tuottaa Juho Eskola, Yhtyeen todellinen johtohahmo on kuitenkin kokoonpanon perustaja sekä rumpali Eero Nummela.

Tapahtuman järjestäjä
ÄLYÄ hyvä elämä kylillä -hanke, Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistys ry
0400738205
Tapahtuman osoite
Petäjävedentie 1641, 41860 Tikkala
Tapahtuman kaupunginosa: