Hyppää pääsisältöön
27.2.-4.3. Kahvio, lounas ja saunavuorot su-pe klo 10-15

Kahvio ja saunalliset avantovuorot - Savutuvan Apaja

Olemme avoinna hiihtolomaviikolla laskiaissunnuntaista perjantaihin 27.2.-4.3.2022 klo 10-15 <3 Tarjoilemme koko aukiolon ajan keittolounasta, tuoretta pullaa, virvokkeita ja vaihtuvia herkkuja. Pihapiirimme on vapaassa käytössä ulkoilua varten. Lisäksi Torpan saunamme ovat lämpöisinä avannon kera lisähinnasta.

Kahviomme palvelee hiihtolomaviikolla laskiaissunnuntaista 27.2.2022 perjantaihin 4.3.2022 klo 10-15. Kahviomme löytyy tänä vuonna päärakennukselta.

Pihapiiri sekä napakelkka (jäätilanteen mukaan) ja pilkit ovat vapaassa käytössä kahvion aukiolojen puitteissa. Kahviosta löytyy aina kahta lämmintä keittoa, omatoimiseen makkaranpaistoon makkaraa, tuoretta pullaa sekä kuumia ja kylmiä juomia. Opastamme nuotiopaikat.

Lisäksi ulkoilun jälkeen voi rentoutua saunoen ja avannossa vilvoitellen Torpan sauna-alueella. Huomioittehan, että saunatilat ovat sekasaunat ja ulkoporealtaat eivät ole käytössä.

Tapahtuman hinta

Kahvion aukiolojen puitteissa pihapiiri vapaassa käytössä.

Keittolounas 12 e
Sisältäen päivän keiton ja tuoretta Torpparin leipää sekä vettä

Sauna+avanto -lippuja voi ostaa etukäteen jo verkkokaupastamme ”Apaja Shop”. Huomioithan, että saunat, suihkutilat ja pukutilat ovat yhteiskäytössä. Tilasta löytyy lukollinen wc, jossa voi pukeutua rauhassa. Oma uimapuku & pyyhe mukaan.

Sauna + avanto 15 e
Sisältäen palvelumaksun

Tapahtuman järjestäjä
Savutuvan Apaja
+35814262022
Tapahtuman osoite
Opinsaunankiuas 1, Haapaniemi
Kahvio sijaitsee päärakennuksella, Kalliosalin ovista voi käydä peremmälle.