Hyppää pääsisältöön
Kuva
Tapahtuman juliste, jossa kolmen iäkkäämmän henkilön kuvat
25.10.2021-14.11.2021

IKÄÄNTYMISEN MONET KASVOT- VALOKUVANÄYTTELY

Suomessa yhä useamman juuret ulottuvat maan rajojen ulkopuolelle. Tällä hetkellä maassamme asuu noin 54 500 yli 55- vuotiasta vieraskielistä ihmistä ja määrä kasvaa merkittävästi lähivuosina. He eivät muodosta yhtenäistä ryhmää ja jäävät usein suomalaisessa yhteiskunnassa näkymättömiksi ja yhteisen tekemisen ulkopuolelle, vaikka jaettavana olisi rikasta elämänkokemusta, osaamista ja toimeliaisuutta yhteiskunnassa..
Kuinka he ovat löytäneet paikkansa Suomessa? Millainen on heidän arkensa? Mistä he unelmoivat? Vastauksia löydät tutustumalla IKÄÄNTYMISEN MONET KASVOT- valokuvanäyttelyyn.

IKÄÄNTYMISEN MONET KASVOT- valokuvanäyttelyssä on esitetty valokuvia ja kertomuksia ikäihmisistä, jotka ovat tulleet Suomeen omanlaisin poluin eri maista, eri syistä ja eri ikäisinä ja asuvatkin eri paikkakunnilla..

Näyttely syntyi kuvataitelija Satu Juvosen ja monikulttuurista vanhustyötä tekevien järjestöjen yhteistyönä (Eläkeläiset ry, Suomen monikulttuurinen muistikeskus ry, Jade yhteisö ry, Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry, Monikko ry ja Koskenrinne ry), jotka edistävät Suomeen muuttaneiden ikääntyvien osallisuutta ja hyvinvointia sekä tekevät vaikuttamistyötä kohderyhmän hyväksi.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman järjestäjä
Monikko ry
0445005012
Tapahtuman osoite
Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä
Jyväskylän kaupungin pääkirjasto
Tapahtuman kaupunginosa: