Hyppää pääsisältöön
Kuva
6.–10.6.2022

Luova lava -leiri Keski-Palokka

Luova Lava -leirillä järjestetään esittävää ja ilmaisutaidollista toimintaa alakouluikäisille päiväleirillä Keski-Palokan koululla.

Luova lava-toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Luova lava-leirejä järjestetään alakouluikäisille Jyväskylässä ma-pe 6.-10.6. Keljon Tapiolassa ja Keski-Palokan koululla sekä ma-pe 13.-17.6.2022 Keljon Tapiolassa ja Kypärämäen koululla. Leirillä on yhteistä ohjattua ohjelmaa klo 9-15. Ohjaaja on kuitenkin paikalla klo 8-16 lasten tuomista ja hakemista varten. 

Leireillä on etukäteen suunnitellun ohjelman ja omaehtoisen esityksen harjoittelun lisäksi tilaa myös lasten ja nuorten omaehtoiseen luovaan toimintaan: jos esimerkiksi leirillä alkaa syntyä sävelmiä tai vaihtoehtoisesti uuden pallopelin säännöt, annetaan siihen mahdollisuus. Tärkeää on osallistujien oma innostus ja omaehtoinen toiminta. Mitään kokemusta tai taitoa musiikista, tanssista tai teatterista ei tarvita – innostus riittää!

Leiriohjaajina toimivat oman taidealansa ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Peruutusehdot: Kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää peruutetusta leiristä veloitamme 10 euron toimistokulun. Muutoin maksettu leirimaksu palautetaan ilmoitettuun tilinumeroon. Alle kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää tulleista peruutuksista emme hyvitä leirimaksua takaisin, muutoin, kuin lääkärintodistusta vastaan. Perimme tuolloinkin 10 euron toimistokulun. Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen jklseudunns@gmail.com.

Leirien järjestäjänä toimii Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry. Katso myös seuran muut leirit!

Lisätietoja:

Hanna Kakko
040 7655006
jklseudunns@gmail.com 

Tapahtuman hinta

95€

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry
040 765 5006
Tapahtuman osoite
Saarijärventie 56, 40270 Jyväskylä
Tapahtuman kaupunginosa: