Hyppää pääsisältöön
Kuva
juliste kameraseura
ma-to klo 12-19, pe klo 12-17

Kuvia hyvässä seurassa, Jyväskylän kameraseuran vuosinäyttely

Jyväskylän kameraseuran perinteinen vuosinäyttely Kuvia hyvässä seurassa on nähtävillä Galleria Palkissa 30.8.-24.9.2022. Kaksitoista kuvaajaa esittelee otteita omasta kuvaustyylistään. Näyttelyssä ovat mukana Hannu Eskonen, Pasi Huotari, Risto Ilmonen, Markku Julkunen, Juhani Juntti, Markku Könkkölä, Kari VR Lyytikäinen, Esa Mangeloja, Keijo Penttinen, Heikki Seeskorpi, Ilpo Weijo ja Osmo Weijo.

Tervetuloa!

Julisteen kuva on Juhani Juntin.

Jyväskylän kameraseura ry. on perinteikäs kameraseura, jonka toiminta on säilynyt aktiivisena valokuvauksen murrosvaiheiden yli. Kuukausittaisissa kuvailloissa käy osallistujia kauempaakin, esimerkiksi Joutsasta, Korpilahdelta, Sumiaisista ja Uuraisilta.

Kameraseura kokoontuu elokuusta toukokuuhun kerran tai kaksi kuukaudessa. Kuvailloissa katselemme toistemme kuvia ja juttu lentää kuvaamisen ympärillä - joskus vähän kauempanakin. Kutsumme iltoihimme myös vierailijoita ja teemme itsekin vierailuja muihin seuroihin ja kuvauskohteisiin. Kuvailloissa on helppoa tutustua toisiin kuvaajiin, sopia kimppakyydeistä, yhteisistä retkistä, ruokinnoista, piilokojuilusta, vaihtaa tietoja kuvauskohteista tai saada vinkkejä laitteiden hankintaan sekä käyttöön. Tervetuloa mukaan, meillä ei ole pääsyvaatimuksia.

Jyväskylän kameraseura on myös Facebookissa https://www.facebook.com/groups/451531091674172/

ja toiminnasta kerrotaan myös puheenjohtajan blogissa https://mielikuva.wordpress.com/tag/jyvaskylan-kameraseura/.

Jos olet kiinnostunut seuran näyttelystä tai toiminnasta, niin tule kuvailtaan tai ota yhteyttä konkkola@jyu.fi.

 

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän kameraseura
Tapahtuman osoite
Palokan aluekirjasto, Galleria Palkki, Koivutie 5, Palokka
Tapahtuman kaupunginosa: