Hyppää pääsisältöön
16.11.-10.12. Ma-Pe klo 9-20

"Maalaaminen on kivaa"

Saara Hopposen maalauksia Jyväskylän kansalaisopiston Käytävägalleriassa, pääkirjasto-opistotalon toinen kerros. Tuotoksia kansalaisopiston tunneilta, monilta kursseilta ja "kotiateljeesta".

Avoinna: ma – pe 9 – 20, suljettu 6.12. Vapaa pääsy!

Näyttelyn katsojalle:
Maalaaminen on ollut eläkepäivieni tärkein harrastus.
Kansalaisopiston ryhmissä olen vuodesta 1995 saanut opastusta ja kannustusta monilta taiteilija-opettajilta. Kesäiset harrastajaseurojen leirit ovat olleet innostavia ja pidemmät kurssit ulkomaillakin ovat antaneet uusia virikkeitä.

Mieluiten kuvaan ihmisiä erilaisissa tilanteissa, siksi alastonmallin maalaamisesta on ollut hyötyä. Aiheita olen saanut perheeni ja sukuni valokuvista, jolloin työskentelyyn liittyy muistoja ja tunnekokemuksia. Liikettä olen vuosien mittaan yrittänyt vangita, tanssijoita,luistelijoita, jääkiekkoilijoita. Elämykselliset ulkomaanmatkat ovat tarjonneet eksoottisia aiheita. Rinkkavaellusten muistojakin olen yrittänyt vangita kankaalle.

Akryylimaalaus sopii nopeaan työtapaani. Näyttelyn työt ovat viime vuosilta.

Maalatessani olen kahden kankaan kanssa, muu maailma unohtuu. On mietittävä sommittelua, värivalintoja, mikä on tärkeintä kohteessa, Maalaaminen on älyllinen ja tunneperäinen kokemus. Toisinaan onnistuu, ja se ilahduttaa suuresti.
Maalaaminen on kivaa, se antaa virtaa seniorillekin!
- Saara Hopponen -

Tapahtuman hinta

ilmainen

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän kansalaisopisto
0505021597
Tapahtuman osoite
Vapaudenkatu 39 - 41, 40600
Jyväskylän kansalaisopisto, pääkirjasto-opistotalo 2kerros.
Tapahtuman kaupunginosa: