Lounaispuiston kesän 2020 logo.
11.8.2020 18.0019.30

Lounaispuiston kesä: Lounalive

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä Lounalive-tapahtumassa on mukana kolme avoimen haun kautta Lounaispuiston Laululavalle tiensä löytänyttä paikallista kokoonpanoa.

Aino ja Noora on lupaava tyttöduo, jonka esitykseen kuuluu mm. tunnettujen Suomi-pop artistien cover-kappaleita sekä vauhdikkaita koreografioita. Valo Dance Crew koostuu yhdeksästä nuoresta ja lahjakkaasta tanssijasta. Ukelos on hyväntuulen laulu- ja ukuleleyhtye, joka tuo Lounaispuistoon tuulahduksen menneitten vuosikymmenten harmoniaa modernilla otteella ja hymynkare suupielessä.

Aino ja Noora

Aino ja Noora ovat 16-vuotiaat kaksoset Jyväskylästä. Heiltä on ilmestynyt kappaleet "Kädestä kiinni" ja "Meillä on bileet" sekä uusin kappale "Hittibiisi", joka esitetään ensimmäistä kertaa livenä Lounalive -tapahtumassa. Omien kappaleiden lisäksi Aino ja Noora esittävät tunnetujen suomalaisten pop-artistien kappaleita. Aino ja Noora ovat esiintyneet aiemmin mm. Lahti Fringe festivaaleilla. Luvassa on vauhdikas live-esiintyminen!

Ukelos

Ukelos on syksyllä 2018 Jyväskylässä perustettu hyväntuulen laulu- ja ukuleleyhtye, joka tuo Lounaispuistoon tuulahduksen menneitten vuosikymmenten harmoniaa modernilla otteella ja hymynkare suupielessä. Ukelos pitää yleisön otteessaan ainakin suomen-, englannin- ja espanjankielellä – ja soittaa sekä omia että muilta lainattuja kappaleita. Lounaispuiston konsertissa tutut ja tuntemattomammat jazz- ja popkappaleet saavat ukulelesta uutta virtaa, jolle moniääninen laulu antaa suorastaan siivet.
 

Valo Dance Crew

Valo on korealaisen popin covertanssiryhmä Jyväskylästä, joka aloitti harrasteporukkana syksyllä 2016 ja tavoitteellisempi harjoittelu alkoi reilu vuosi myöhemmin. Valo Dance Crew koostuu yhdeksästä nuoresta ja lahjakkaasta tanssijasta.

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
014 266 4045
Tapahtuman osoite: 
Lounaispuisto, Seminaarinkatu 34
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: