Poika ja periskooppi käsityökoulussa.
Avoinna 24/7 Kilpisenkatu 12 ikkunoissa

Käsityötä ja taitoa

Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulun käsityötä ja taitoa rytmittää ilo 

Käsityötä ja taitoa -näyttely kertoo Taito Keski-Suomi ry:n Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulun käsityön taiteen perusopetuksen oppilaiden tekemisen ilosta ja erilaisista elämyksistä käsityössä, teknologiassa ja muotoilussa. 

Näyttelyn tarinoita, tuotteita ja esineitä voi tulla kokemaan ja näkemään Suomen käsityön museon Näytönpaikkaan (Kilpisenkatu 12) 4.5.–27.6.2021 ikkunoihin kellon ympäri.

Jyväskylän käsityö- ja muotoilukoulu antaa käsityön taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille sekä aikuisille Jyväskylässä, Joutsassa ja Saarijärvellä. Käsityökoulussa opitaan taitoja ja muotoilua. Opetuksessa käsityön vaiheet suunnittelusta toteuttamiseen tulevat tutuksi taiteen, tieteen ja teknologian kautta. Käsityökoulussa opiskelee vuosittain noin 250 oppilasta.

Oppilaat voivat hyödyntää muotoiluajattelua ja -menetelmiä aina kohdatessaan ongelman ja matkallaan tehdä parempaa. Tekemisen ilo ja kokemukset, yhteiskunta ja kulttuuri, käsillä työskentely, muotoilu ja tuotteiden valmistus ovat lähtökohtana omalle käsityöilmaisulle.

Tapahtuman hinta: 

Näytönpaikan näyttelyihin voi tutustua maksutta kellon ympäri Kilpisenkatu 12 näyteikkunoissa. 

Tapahtuman järjestäjä: 
Suomen käsityön museo
014 266 4370
Tapahtuman toimipaikka: 
Tapahtuman osoite: 
Kilpisenkatu 12, Jyväskylä
Kilpisenkatu 12 näyteikkunat kadulta.