Valikkoverkoston logo
27.4.2021 17.00

Vapaaehtoistoiminnan info

Vapaaehtoistoiminnan infossa saat perustietoa mitä on vapaaehtoistoiminta ja minkälaisia vapaaehtoistehtäviä Jyväskylässä on tarjolla.

Tule löytämään sinulle sopiva vapaaehtoistoiminnan paikka. Jyväskylän vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksien kirjo on laaja - Voit tehdä vapaaehtoistoimintaa ihmisten tai eläinten, nuorten tai ikäihmisten tai vaikkapa kulttuurin tai älylaitteden parissa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa mikä teema sinua kiinnostaisi – tee se viimeistään edellisen viikon perjantaihin mennessä. Tällöin voimme valmistautua keräämään tietoa juuri sinulle sopivista paikoista. (Jollet kaipaa tietoa mistään tietystä teemasta, ilmoittautua voi myös myöhemmin). Ilmoittaudu oheisen lomakkeen kautta. Koronaepideamian riskienhallintatoimien myötä vapaaehtoistoiminnan info on siirretty kokonaan pidettäväksi etänä, Teamsin kautta.

Tilaisuus kestää noin kaksi tuntia ja on kaikille avoin eikä se sido mihinkään. Infon järjestää Jyväskylän valikkoryhmä.

Vapaaehtoistoiminta luo hyvinvointia itselle ja ympäristölle. ”Elämän tarkoitus on tehdä itsensä merkitykselliseksi muille” – Filosofi Frank Martela.

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän valikkoryhmä, Jyväskylän kaupunki ja Kansalaistoiminnankeskus Matara
014 266 7649

Tapahtumasarja

Tapahtuman osoite: 
Etäympäristö
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: