21.4.2020 19.00

TangoLab@Vakkari: Marcelo Nisinman

TANGOLAB on Nuevo Quinteto Otra Vezin oma musiikkilaboratorio, jossa tavoitteena on luoda yleisölle ainutlaatuisia musiikkikokemuksia. TangoLab tarjoaa kuulijoilleen paljon enemmän kuin mitä sanan ”tango” perinteisesti ymmärretään tarkoittavan. Sana tango on peräisin latinan kielestä ja se tarkoittaa ”kosketusta”, ja
yleisön koskettaminen musiikillla onkin nimenomaan TangoLabin tavoitteena. Tervetuloa kokemaan mitä kaikkea tango voi olla ja ennenkaikkea, mitä et kuvitellutkaan sen voivan olevan!

Yksi maailman kuuluisimpia bandoneonisteja, Marcelo Nisinman, saapuu Suomeen Nuevo Quinteto Otra Vez –yhtyeen vieraaksi. Nisinman tunnetaan maailmalla Astor Piazzollan manttelinperijänä, omia polkujaan kulkevana bandoneonistina ja säveltäjänä. Nisinmanin musiikki kumpuaa hänen syvällisestä tangon, tango nuevon ja taidemusiikin traditioiden tuntemuksesta yhdistettynä hänen vastustamattoman aitoon ja persoonalliseen taiteelliseen ilmaisuun. Sveitsissä asuva Nisinman on kysytty vieras kamarimusiikkifestivaaleilla ympäri Eurooppaa.
Nuevo Quinteto Otra Vez on ainutlaatuinen uuden aallon tangoyhtye. Astor Piazzollan musiikillisesta perinnöstä inspiroituneena tämä kvintetti on omistautunut uuden musiikin luomistyölle säveltämällä, sovittamalla, improvisoimalla ja tutkimalla musiikin mahdollisuuksia yli genrerajojen.

Tapahtuman hinta: 

20€ / 10€

Tapahtuman järjestäjä: 
BMusic
040 544 8855
Tapahtuman osoite: 
Vakiopaine, Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: 
Tapahtuman kaupunginosa: