Miehiä liikuntaryhmässä
17.3.2020 09.45

Kuntoliikuntaa neurologisille ja pitkäaikaissairaille

Liikuntaryhmä on suunnattu itsenäisesti sisätiloissa ilman apuvälineitä liikkuville henkilöille, joilla on taustalla jokin pitkäaikaissairaus

Ryhmä on suunnattu erityisesti neurologista sairautta sairastaville henkilöille sekä pitkäaikaissairaille. Ryhmä soveltuu myös ikääntyville, jotka kokevat liikkumisensa tai tasapainonsa heikentyneen. Monitoimitalon ryhmä on suunnattu henkilöille, jotka liikkuvat pääasiassa ilman liikkumisen apuvälineitä ja pääsevät siirtymään lattiatasoon. Ryhmässä harjoitetaan lihasvoimaa, tasapainoa, hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja liikkuvuutta niin oman kehon painolla kuin välineitä hyödyntäen. Harjoittelun tavoitteena on lihasvoiman lisääminen, tasapainon varmentuminen ja kehon puolierojen lievittyminen. Ohjaaja muokkaa harjoittelua jokaiselle yksilöllisesti sopivaksi ja varmistaa harjoittelun nousujohteisuuden.

Ryhmälukukauden kevätkausi järjestetään 7.1.-30.4.2020. Ryhmiä ei järjestetä talvilomaviikolla (viikko 9) tai juhlapyhinä. Kauden juhlapyhiä ovat loppiainen 6.1., pääsiäinen 10.4. ja 13.4.

Aika ja paikka: Monitoimitalon judosali 3:ssa tiistaisin klo 9.45-10.45. HUOM! Äkilliset poikkeukset aikatauluissa ilmoitetaan tekstiviestillä, joten ilmoitathan puhelinnumerosi järjestelmään ryhmään ilmoittautuessasi.
Ilmoittautuminen: Monitoimitalon ryhmään ilmoittautuminen paikanpäällä ohjaajalle ennen ryhmäkerran alkua, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit myös tehdä ilmoittautumisen ennakkoon osoitteessa https://kuntapalvelut.fi/jyvaskyla/ kurssinumeroilla 900.
Maksut: Lukukausimaksu 33,90 € toimitetaan laskuna kotiosoitteeseen, jos käyntejä on 3 tai enemmän.

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus
014 266 2006
Tapahtuman osoite: 
Kuntoportti 3
Ryhmä kokoontuu Monitoimitalon Judosali 3:ssa, pohjakerroksessa. Pukeutumistilat ovat sisääntulokerroksessa.
Tapahtuman www-sivut: