18.2.2020 19.00

TangoLab@Vakkari:Martin Alvarado&Nuevo Quinteto Otra Vez

TANGOLAB on Nuevo Quinteto Otra Vezin oma musiikkilaboratorio, jossa tavoitteena on luoda yleisölle ainutlaatuisia musiikkikokemuksia. TangoLab tarjoaa kuulijoilleen paljon enemmän kuin mitä sanan ”tango” perinteisesti ymmärretään tarkoittavan. Sana tango on peräisin latinan kielestä ja se tarkoittaa ”kosketusta”, ja
yleisön koskettaminen musiikillla onkin nimenomaan TangoLabin tavoitteena. Tervetuloa kokemaan mitä kaikkea tango voi olla ja ennenkaikkea, mitä et kuvitellutkaan sen voivan olevan!

Martín Alvaradoa pidetään yleisesti Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana. Hänen ääntä on verrattu jopa 1930-luvun tangon supertähteen, Carlos Gardeliin. Maailmanluokan solisti, ainutlaatuisen tangokvintetin huippumuusikot ja viimeisen päälle ammattitaidolla hiotut, hurmaavan äkkiväärät sävellykset ja sovitukset takaavat hurmaavan illan uuden argentiinalaisen ja suomalaisen tangon parissa. VIVA EL TANGO!
Nuevo Quinteto Otra Vez on ainutlaatuinen uuden aallon tangoyhtye. Astor Piazzollan musiikillisesta perinnöstä inspiroituneena tämä kvintetti on omistautunut uuden musiikin luomistyölle säveltämällä, sovittamalla, improvisoimalla ja tutkimalla musiikin mahdollisuuksia yli genrerajojen.

Tapahtuman hinta: 

20€ / 10€

Tapahtuman järjestäjä: 
BMusic
040 544 8855
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: