Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kipsivalu naisen päästä.
28.11.2021 16.00

Piimäenkeli ja sotilas -runoa ja musiikkia

Esityksessä ”Pikku piimäenkeli, navetassa lenteli…” on tilaisuuden otsikkoon liittyvä loru. Räsäsen laulussa piimäenkeli vie vanhan sotilaan tuulien teille. Martin laulussa herätellään pirkkalaisia Leinon Orjan pojan tapaan ja nukahdetaan keskeen taivaan mustan maan kuten P. Mustapään runossa Ruiskukkia. Viinapiirakka taas laulaa jouluaamuna lumihangessa enkelitaivasta ja Ruusu on punainen.

Elämää, kuolemaa, rakkautta, sotaa ja joulukin löytyy ohjelmasta, jossa esiintyvät Ossian Leisimo ja Martti Pulakka tuonpuoleisesta sekä Keijo Siekkinen ja Liisa Räsänen tämänpuoleisesta todellisuudesta. Esityksessä kuullaan mm. Jevtushenkon, Leinon, Leisimon, P. Mustapään, Nerudan ja Viidan runoja. Avoimeksi jää, pitäisikö elämästä kiittää.

Piimäenkeli ja sotilas -esityksen Kirjailijatalolle on suunnitellut Liisa Räsänen. Tekniseen toteutukseen Räsänen on saanut apua Janne Kantolalta.

Merja Airinto vastaa puolestaan pullan leivonnasta ja kahvin keittämisestä. Kahville voi tulla klo 15.30 alkaen. Klo 16 alkava esitys kestää reilun tunnin.

Tapahtuman hinta

Vapaaehtoinen ohjelma 10 € sisältää kahvin.
Kahville voi tulla jo 15.30.

Tapahtuman järjestäjä
Liisa Räsänen
040 762 4111
Tapahtuman osoite
Seminaarinkatu 26 B, Jyväskylä
Keski-Suomen Kirjailijatalo
Tapahtuman kaupunginosa: