6.12.2020 15.00

Sinikka Sokka solistivieraana Kapun lauluklubilla itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 15

Pitkän koronatauon jälkeen saapuu 6.12. klo 15 itsenäisyyspäivän Kapun juhlaklubille solistivieraaksi upea näyttelijä-laulajatar Sinikka Sokka. Hänen edellinen solistivierailunsa viime helmikuussa oli niin suosittu että moni jäi ilman lippua ja uusintaesitystä tuolloin toivottiin.
Sinikka on tehnyt merkittävän uran teattereissa, kansainvälisillä konserttilavoilla, elokuvarooleissa ja TV:ssä. Sinikan teatteriura alkoi 1970-luvulla Ylioppilasteatterista ja jatkuu täysipainoisesti edelleen. Uransa varrella hän on tehnyt maineikkaita rooleja musikaaleissa ja puhenäytelmissä. 70-luvun alussa hän oli perustamassa maineikasta Agit Prop -lauluryhmää. Tämän ryhmän kanssa hän on konsertoinut ympäri maailmaa ja toiminut laulusolistina siitä lähtien lukemattomissa muissakin yhteyksissä. Lisäksi Sinikka on tehnyt hienoja soololevytyksiä. Hän on tehnyt myös huomattavan määrän tv- ja elokuvarooleja.

Juhlapäivänä 6.12. on luvassa elämää ylistävä ja maailmaa parantava iloinen iltapäivä Vakiopaineessa! Tuolloin kuullaan rakastettuja tarinoita ja hittejä Sinikan uran varrelta 70-luvun aarteistosta tähän päivään asti Suomemme itsenäisyysjuhlaa unohtamatta.

Tervetuloa!

Liput 20/15€

Varaukset: Vakiopaine 0504727601.
Varauksia ei puhelinvastaajaan eikä tekstiviesteinä.

Tapahtuman osoite: 
Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä