Olemme auki 28.-29.11. Klo 11-16 ja 5.-6.12. 11-16.

Perttulan tilan joulukahvila ja puoti

Perttulan tila on pitkät perinteet ja värikkään historian omaava rennon rustiikkinen vanha maatila Laukaan Leppävedellä. Tila tunnetaan laadukkaista ja persoonallisista tapahtumatoteutuksista. Perttulan Tila sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Perttulan tila avaa sesonkien mukaan ovensa kaikille kahvilavierailijoille. Kahvilla pääsee nauttimaan Perttulan tilan Country kitchen herkuista maalaiskahvilassa. Joulukahvilassa vieraita ilahduttaa joulupajan käsityö- ja lahjatuotteet. Puodin puolelta löytyy myös pien- ja lähituottajien herkkuja.
Tänä vuonna Perttulan joulukahvila muuttaa tunnelmalliselle heinäparvelle, josta löydät joulun ihmemaan ja jonne kaikki mahtuvat turvallisesti raikkaaseen ilmaan herkuttelemaan. Myös puotimme muuttaa parvelle isompana kuin koskaan. Uusina tuotteita Oravasaaren hampputuotteet, sekä Luonnon Lumoa-kynttilät. Saamme myös Tribellan myymään pellavatuotteitaan sekä pieniä vaate-eriä. Betonista tunnelmaa-lyhdyt ja ihanat Ruusupuun kimput löydät myös Perttulasta.

Tapahtuman järjestäjä: 
Perttulan tila
040 621 5113
Tapahtuman osoite: 
Vaajakoskentie 113, 41310 Leppävesi
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: