1.3.2020 18.00

Kaikuja: Timi Kakriainen & Band

Kaikuja on konserttisarja, joka tarjoaa mahdollisuuksia pysähtyä arjen keskellä laadukkaan musiikin äärelle. Luvassa on erilaisia tyylilajeja ja tunnelmia, jotka kohtaavat kaiken ikäisiä ihmisiä.

Hippokselle avautuneen Tapahtumakeskus Helmin Alfred-sali tarjoaa erinomaiset puitteet musiikkielämyksille. Tule nauttimaan hyvästä musiikista ja tutustumaan tiloihin!

Timi Kakriainen on Jyväskylässä syntynyt laulaja, lauluntekijä ja muusikko. Musiikillinen kipinä alkoi jo lapsuudessa hänen asuessaan lähetystyöntekijävanhempiensa kanssa Tansaniassa kahdeksan vuotta. Laulunteko tuli kitaransoiton rinnalle teini-iässä, ja voimistui erityisesti hänen vierailtuaan ja työskenneltyään vapaaehtoisena Ruandan pakolaisleireissä vuonna 1994.

Kakriainen on tähän mennessä julkaissut kolme soololevyä. Lisäksi hän on julkaissut levyn ja nuottikirjan yhteistyössä Alegría-kuoron kanssa ja kirjoittanut musiikkia laulaja Matias Koskisen ja Pendo Q -kuoron albumeille. 2000-luvun alun sooloalbumit olivat gospelmusiikkia, tällöin eniten radiosoittoa sai kappale Taivas. Kakriaisen kappaleita löytyy myös kahdelta gospelkokoelmalevyltä. Vuonna 2018 Timi Kakriainen aktivoitui uudestaan musiikkinsa julkaisijana ja uusi albumi Sudet näki päivänvalon. Kakriaisen uusi tuotanto on tyyliltään popmusiikkia.

Tapahtuman hinta: 

Vapaaehtoinen pääsymaksu, tuotto Thaimaan lasten ja nuorten parissa tehtävään työhön.

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän Helluntaiseurakunta
Tapahtuman osoite: 
Okkerinkatu 2
Tapahtumakeskus Helmi
Tapahtuman Facebook-osoite: 
Tapahtuman kaupunginosa: