23.2.2020 15.00

Kai Hyttinen solistina Kapun lauluklubilla 23.2. klo 15

Suuren kysynnän vuoksi legendaarisen Kai Hyttisen tähdittämä lauluklubi uusitaan sunnuntaina 23.2. klo 15! Tämän sunnuntai-iltapäivän lauluklubin teemana on ”Näillä lauluilla tähän on tultu”.

Kai Hyttinen on tunnettu sympaattisena, rakastettuna laulajana ja lauluntekijänä jo 1960-luvun puolivälistä saakka.

Musiikillisesti lahjakas "Kuju" aloitti klassisen musiikin opinnot pääsoittimenaan viulu, hän toimi myös kontrabasistina Hämeenlinnan lyseon orkesterissa. Vuonna 1964 hän kiinnostui kevyemmästä musiikista ja alkoi esittää folk-henkistä musiikkia. Tuottajaguru Toivo Kärki kiinnitti Kain levy-yhtiöönsä. Siitä lähtien 1980-luvun lopulle saakka hän on levyttänyt suuren määrän kansakunnan klassikoiksi muodostuneita hittejä.
1980-luvun lopulla Hyttinen laajensi aktiivisuuttaan myös teatterin suuntaan sekä opiskeli klassista laulua. Hänet on nähty estradilla mm. Hämeenlinnan ja Helsingin kaupunginteattereissa sekä television draamasarjoissa kuten Samaa sukua, eri maata ja Salatut elämät. Nykyään Kuju tekee roolityötä Kuopion kaupunginteatterissa Cabaret -musikaalissa. Hän on jatkanut teatterityön ja eräoppaana toimimisen lisäksi myös musiikin tekemistä, pyrkimyksenään luoda jotakin hieman vakavampaa kuin päivän iskelmiä.

Liput 15/10€
varaukset Vakiopaine 0504727601, varauksia ei puhelinvastaajaan eikä tekstiviesteinä

Tapahtuman osoite: 
Kauppakatu 6, Jyväskylä
Tapahtuman kaupunginosa: