Hyppää pääsisältöön
Kuva
25.2. ovet 20 showtime 22

Pain (SWE) / Lutakko

HUOM: Ajankohta muuttunut 26.3.2021 -> 25.2.2022. Alkuperäiselle keikkapäivälle ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Mikäli konsertin uusi ajankohta ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin kun pyydät palautusta viimeistään 18.5.2021. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

***

Pain-yhtyeen keikat siirtyvät helmikuulle 2022Ruotsalainen industrial-jyrä Pain iskee Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä.
Peter Tägtgren perusti Painin vuonna 1996. Hypocrisy-yhtyeen kitaristina ja The Abyss -studion tuottajana toiminut Tägtgren sai visionsa toimimaan: hitikkäät singlet End of the Line, Shut Your Mouth ja Same Old Song ovat paaluttaneet Painin pohjoismaisen metallin kärkijoukkoon.

Painin kahdeksas albumi Coming Home ilmestyi vuonna 2016, jonka jälkeen ruotsalainen industrialin ja elektron tuoksuinen raskailu soi neljällä keikalla ympäri Suomen tammikuussa 2018. Sittemmin maestro Tägtgren on muun muassa tiivistänyt yhteistyötään Rammstein-laulaja Till Lindemannin kanssa. Kaksikon toinen albumi F & M ilmestyi viime marraskuussa ja Lindemann-duo ehti ennen korona-aaltoa esiintyä Helsingin jäähallissa.
Kun Lindemannin riveissä Tägtgren toteuttaa “pähkähulluja ideoita”, Pain pamauttaa yleisölle armottoman konemetallikokemuksen. Totaalista kipua on luvassa maaliskuun lopulla Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. 360°-teema on jatkoa koronakesän striimikeikalle, jolla Pain tykitti niin hittejä kuin harvinaisuuksia.

PAIN (SWE) + support
360° of PAIN Tour
Perjantai 25.2.2022 Jyväskylä, Lutakko
Ennakkoliput 25€ (Jelmun jäsenet 23€)
https://www.jelmu.net/pain-se-2632021
Lippu.fi alk. 27€
https://www.lippu.fi/artist/pain/
Liput ovelta 28€

www.painworldwide.com
www.jelmu.net
https://olympiakortteli.fi
https://tavastiaklubi.fi

Promoter:
Rowan Rafferty
rowan@nem.fi
www.nem.fi

Tapahtuman osoite
Lutakonaukio 3
Tapahtuman kaupunginosa: