Hyppää pääsisältöön
Kuva
24.6.2022 17.00–21.00

Revontulen juhannussauna

Tervetuloa nauttimaan Revontulen saunapolulle savusaunan sekä telttasaunan lempeistä löylyistä ja ulkoporealtaan rentouttavasta hieronnasta. Avoimia savusaunailtoja vietetään Revontulessa vähintään kerran viikossa.

Avoimina saunailtoina Revontulen saunapolulla lämpenee lempeälöylyinen savusauna, kosteat löylyt tarjoileva telttasauna sekä ulkoporeallas. Järveen pääsee pulahtamaan ympäri vuoden, talvisin rannassa on avanto.

Avoimeen saunailtaan pääsee osallistumaan maksamalla saunamaksun. Saunamaksu maksetaan etukäteen Revontulen vastaanottoon tai vaihtoehtoisesti voit ostaa oman saunalippusi etukäteen verkkokapastamme.
 

Saunat ovat sekasaunoja, otathan siis mukaasi uikkarin ja oman pyyhkeen. Tarvittaessa saunoilla myös lainauikkareita ja pyyhkeitä voi vuokrata 3 € / kpl. Saunoilla on omat pukeutumis- ja suihkutilat miehille ja naisille.

Saunapolulla on tarjolla vettä sekä mahdollisuus ostaa alkoholittomia ja mietoja alkoholillisia virvokkeita. Saunat ovat anniskelualuettamme - omat juomat eivät ole sallittuja.

Tapahtuman hinta

Saunamaksut

15,00 € / aikuinen

7,50 € / lapsi (4-12 v.)

Tapahtuman järjestäjä
Revontuli Resort
0148448200
Tapahtuman osoite
Revontulentie 1, Hankasalmi