teatteri, lapset, nuoret, musiikki
30.10.2020 18.00

Aikamatkaradio

Vauhdikas popmusiikkiseikkailu koko perheelle!

Nella on kiukkuinen. Hänen vaarinsa on luvannut jäätelön, mutta sen sijaan hän on jäänyt vanhan matkaradionsa lumoihin. Nella kyllästyy kuuntelemaan isoisänsä outoa, ikivanhaa suosikkilaulua. Hän yrittää sulkea radion, mutta saa sen vahingossa epäkuntoon. Vaari yrittää hädissään korjata radiota, mutta kummallisen onnettomuuden seurauksena he molemmat joutuvat vangiksi radion sisälle. Tämän lisäksi vaari kiitää huimaa vauhtia ajassa taaksepäin, eikä Nellan auta muu kuin yrittää seurata häntä. Matka vie häntä koko ajan kauemmaksi, koko ajan oudomman musiikin maailmaan.

Ehtiikö Nella löytää vaarin ennen kuin radio hajoaa lopullisesti? Jääkö vaari ikiajoiksi ilman kaikkein rakkainta lauluaan?

Teatteri Eurooppa Neljän uusi musiikkinäytelmä on kiehtova matka pop-musiikin historiaan, jossa matkaa taitetaan hittien siivittämänä halki vuosikymmenten. Se on myös tarina välittämisestä ja toisten ihmisten hyväksymisestä ja kuuntelemisesta. Vauhdikas popmusiikkiseikkailu sopii musiikin oppitunniksi niin ala- kuin yläkouluikäisillekin tai nostalgiamatkana vaikka ohjelmaksi pikkujouluun.

Tapahtuman hinta: 

Liput 12 €
Perhelippu (4 hlöä) 40 €

Tapahtuman osallistujamäärä: 
25
Tapahtuman järjestäjä: 
Teatteri Eurooppa Neljä
040 300 0800

Tapahtumasarja

Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: