Huom. 2 keikkaa: klo 19:00 ja 21:30

Jazz Jkl Live: Emma Salokoski & Jarmo Saari Duo

Lukuisista yhteyksistä tunnettu ja arvostettu laulaja Emma Salokoski sekä monipuolisen uran tehnyt kitaristi Jarmo Saari tarjoilevat kahdestaan ainutkertaisen tunnelmallisen illan Popparissa. Salokosken rakastetut levytykset ja tarkasti valitut lainakappaleet heräävät nyt eloon tuoreina ja intiimeinä duosovituksina.

Suomen eturivin artisteihin kuuluva Emma Salokoski on pitkällä urallaan vaikuttanut useissa kokoonpanoissa ja julkaissut lukuisia albumeja. Laulaja on esiintynyt niin sinfoniaorkesterien solistina kuin rockfestivaalien päälavoilla. Hänen tunnetuimpia yhtyeitä ovat Emma Salokoski Ensemble, Emma Salokoski & Ilmiliekki sekä vokaaliyhtyeet Emma Salokoski Voices ja Aito Collective.

Duon toinen osapuoli Jarmo Saari on yksi sukupolvensa omaleimaisimpia kitaristeja. Yhtyeistä Jukka Perko Avara, Jarmo Saari Republic, XL ja Anna-Mari Kähärän Orkesteri tunnettu artisti on luonut musiikkia myös elokuviin, televisioon, koreografioihin ja teatteriin, ja hänet tunnetaankin erittäin visuaaliseksi koetusta sävellystyylistä. Kitaran lisäksi Saari on luonut äänimaisemia hyödyntäen mm. ihmisääntä, thereminiä barokkiselloa ja lasiharppua.

Emma Salokosken rakastetut levytykset ja tarkasti valitut lainakappaleet heräävät nyt eloon tuoreina ja intiimeinä duosovituksina. Niissä kuuluu inspiraatio Suomen luonnosta sekä rytmimusiikista ympäri maailmaa.

Emma Salokoski – laulu
Jarmo Saari – kitara

Jazz Jkl Live: Emma Salokoski & Jarmo Saari Duo Ravintola Popparissa perjantaina 23.10. klo 19. Liput 20/15 €

Tapahtuman hinta: 

20/15 €.

Tapahtuman osallistujamäärä: 
75
Tapahtuman järjestäjä: 
Jazz Jkl ry
Tapahtuman osoite: 
Ilmarisenkatu 2-4
Poppari Ilmarisenkatu 2-4, Jyväskylä
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: 
Tapahtuman kaupunginosa: