Lounaispuiston kesän 2020 logo.
14.8.2020 21.00

Lounaispuiston leffapiknik

Lounaispuiston leffapiknik käynnistyy perjantaina 14.8. klo 21.00 ja elokuva starttaa klo 22.00. Ennen elokuvaa voi nauttia piknik-tunnelmasta ja musiikista.

Lounaispuiston kesän kiitelty elokuvatapahtuma järjestetään jälleen! Illan elokuva on The Peanut Butter Falcon. Leffapiknik toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.

Little Miss Sunshine -elokuvan tuottajien sydämellisessä uutuusteoksessa Zak (Zack Gottsagen), jolla on Downin oireyhtymä, karkaa hoitokodistaan ja lähtee tavoittelemaan suurta unelmaansa tulla showpainijaksi. Epätodennäköisten sattumusten kautta Tyler (Shia LaBeouf), karkumatkalla oleva lainsuojaton, päätyy Zakin epäviralliseksi valmentajaksi ja matkakumppaniksi. Yhdessä tämä valloittava kaksikko matkustaa pitkin Floridan rannikkoa: viskiä juoden, kalastellen ja kiinnijäämistä kartellen. Asiat mutkistuvat entisestään, kun mukaan kuvioihin tulee Eleanor (Dakota Johnson), vastuuntuntoinen nuori työntekijä, joka haluaisi palauttaa Zakin takaisin hoitokotiin.

The Peanut Butter Falcon murtaa elokuvamaailman ennakkoluuloja: näyttelijöitä, joilla on Downin oireyhtymä, ei ole totuttu valkokankaalla näkemään – varsinkaan pääosassa, nimekkään tähtikaartin kärjessä. Zakin roolin näyttelevä ilmiömäinen Zack Gottsagen on lyönyt epäilijöille luun kurkkuun hurmaamalla katsojat kautta maailman.

Ensi-ilta: 14.02.2020
Levittäjä: Cinemanse
Ikäraja: 12 Pituus: 97 min.
Ohjaus: Tyler Nilson, Michael Schwartz
Käsikirjoitus:Tyler Nilson, Michael Schwartz
Näyttelijät: Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church, Bruce Dern, John Hawkes

Järjestäjä: Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Keski-Suomen elokuvakeskus

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
014 266 4045
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: