6.3.2020 17.0018.00

Shindo®

Kuvaus:SHINDO-venyttelyssä tehdään kuusi helppoa venytyssarjaa, joissa jokainen venyttelee hengityksen, painovoiman ja liikkuvuutensa mukaan, itseään ja sen hetkistä olotilaansa kuunnellen.

SHINDO toimii palauttavana kehon ja mielen huoltona arjen ja muiden aktiviteettien ohessa tasapainottaen, energisoiden, lisäten liikkuvuutta, rentouttaen. Shindo on japanilaisen taitoluisteluvalmentaja Kazuko Kuratomin 1980-luvulla kehittämä hoito-, rentoutus- ja venyttelytekniikka. Shindon meridiaanivenytykset rentouttavat kehon tyypillisiä jännitysalueita, kuten alaselkää, hartioita ja jalkoja. Tarkoituksena on tehdä venytykset rauhallisesti ja kehon ehdoilla, jolloin ne avaavat kehon jännityksiä. Liikkeet tehdään hengityksen avulla antaen kehon viedä venytystä eteenpäin jokaisella uloshengityksellä. Tunti sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille. Mukaan rennot, lämpimät vaatteet ja fleece-viltti.

Intensiteetti * Kevyt Ohjaajana Elina Tourunen

Huom! Tarkistathan mahdolliset muutokset aikuisten kalenterista http://palokanilo.fi/aikuisten-kalenteri/

Tapahtuman hinta: 

Mukaan rajattomalla kortilla, sarjakortilla tai kertamaksulla (10 euroa). Ensimmäisellä viikollasi voit kokeilla maksutta tutustumiskortilla.

Tapahtuman järjestäjä: 
Palokan Ilo, voimistelu ja liikunta ry

Tapahtumasarja

Tapahtuman osoite: 
Luhtisen palvelukeskus Ritopohjantie 23, 40270 Jyväskylä, Suomi
Tapahtuman www-sivut: 
Asiasanat: 
Tapahtuman kaupunginosa: