21.2.2020 20.00–02.00

Nyrkkitappelu, Lapinpolthajat, Lapsuus / Lutakko 30v

Pe 21.2.2020 @ Lutakko, Jyväskylä:
NYRKKITAPPELU
LAPINPOLTHAJAT
LAPSUUS

Ovet klo 20, eka bändi klo 20:30

Ennakkoliput alk. 8€ (Jelmun jäsenet 6€), Liput ovelta 10€
www.jelmu.net/nyrkkitappelu-lapinpolthajat-lapsuus-2122020
www.lippu.fi/lutakko

Ei ikärajaa / Rajattu anniskelualue K18

ISOLLA NYRKILLÄ NAAMAAN! - NYRKKITAPPELU PALAA!

Nyrkkitappelun single Kolme tölkkiä Lidlin kassissa auttaa maltillisessa talouden hallinnassa

Tamperelaiselta punkrock-yhtye Nyrkkitappelulta julkaistiin topakka single Kolme tölkkiä Lidlin kassissa. Vakaata talouden hallintaa käsittelevä nyrkkisbiisi on ensimmäinen sinkku helmikuussa julkaistavalta pitkäsoitolta. Ytimekäs pussikaljasingle antaa osuvan ensivaikutelman tulevan levyn meiningistä, jolla muija maksaa, piuha on rikki ja parkkiksella alkaa vääntyneestä mummopyörästä välitön nyrkkitappelu.

- Kolme tölkkiä Lidlin kassissa on Nyrkkitappelu-yhtyeen tekemä väkivaltainen rock-kappale, jonka tarkoitus on murskata eduskuntatalo, Ateneum ja Olympiastadion äänenpaineen voimalla. Lisäksi kappale ajaa vastaanottokeskuksen perustamista Itämeren saarille, jonne sijoitettaisiin kaikki maassamme tällä hetkellä oleskelevat yli 30-vuotiaat henkilöt, kertoo Nyrkkitappelun laulaja Horo-Hepe uuden singlebiisin tulevia vaikutuksia.

Helmikuussa julkaistavan Isosta nyrkistä naamaan -albumin on äänittänyt tuottajalegenda Jani Viitanen ja levyn julkaisee Stupido Records. Nyrkkitappelun rivistö on uudistunut Jee Jee Lavosella, joka Horo-Hepen mukaan ”soittaa hiton lujaa, eikä hiplaa sitä bassoa.”

Vuonna 2010 perustetun tamperelaisen Nyrkkitappelun aikaisemmat julkaisut Voi pyhä äiti, nyt mennään -ep sekä pitkäsoitot Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Nyrkkitappelu Rocks, Haluan olla rocktähti ja saada paljon naisia ja Mitä saisi olla? ovat soineet radioissa, saaneet musiikkimedioissa ylistäviä viiden tähden arvioita, kuten myös vihaisia kritiikkejä.

Albumin julkaisun jälkeen viihdyttävistä ja energisistä live-vedoistaan tunnettu Nyrkkitappelu lähtee kattavalle julkkarikiertueelle.

KIERTUEEN ENSIMMÄISET VARMISTUNEET KEIKAT:
LA 25.1. Kuja-Kolli, Koria
PE 14.2. On The Rocks, Helsinki w/ Lapsuus + 1
LA 15.2. Pakkahuone, Tampere w/ Apulanta
PE 21.2. Lutakko, Jyväskylä w/ Lapinpolthajat, Lapsuus
LA 22.2. Torvi, Lahti
LA 29.2. Medicin Man, Hyvinkää
TO 23.4. 45 Special, Oulu
PE 24.4. Grande, Rovaniemi
PE 1.5. Klubi, Tampere
(Lisää päiviä tulossa)

Tapahtuman järjestäjä: 
Jelmu Ry
014 617 866
Tapahtuman osoite: 
Lutakonaukio 3, Jyväskylä
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: