Rockyhtye Miljoonasade
14.2.2020 19.00

Miljoonasade & Jyväskylä Sinfonia

Jukka Myllys, kapellimestari
Miljoonasade

Miljoonasade julkaisi ensimmäisen Lapsuuden sankarille -hittinsä elokuussa 1986, ja siitä lähtien yhtye on kiertänyt  Suomea pitkin poikin niin ahkeraan, että eipä taida löytyä suomalaista, joka ei bändiä tuntisi. Hitit ovat seuranneet toistaan; Marraskuu, 506 ikkunaa ja Olkinainen kuuluvat kansalliseen laulukartastoon niin vahvasti, että luonnehdinta Miljoonasateesta Suomirokin kruununjalokivenä lienee oikea. 

Viime vuosina yhtye on aktivoitunut voimalla. Albumit Sähköinen Rouva Maa (2016)  ja Karkumorsian (2019) kiertueineen ovat osoittaneet bändin olevan kovemmassa iskussa kuin koskaan! Helmikuussa Keski-Suomen museon uudistuneissa tiloissa puolestaan avataan Miljoonasateen historiasta kertova puolen vuoden mittainen näyttely. 

Sinfoniakonserttikiertueella Miljoonasade soittaa läpileikkauksen kuuluisimmista hiteistään ja esittelee myös viime vuosien tuotantoaan klasarimeiningillä. Heikki Salon tekstit ja koko muun orkesterin yhdessä luoma sävelmaailma liittoutuu perinteisten soittimien kanssa kertoen suurta tarinaansa entistä ilmeikkäämmin ja mahtipontisemmin. Lauluja kuullaan konsertissa neljältä eri vuosikymmeneltä.  
 

Tapahtuman hinta: 

Lippu.fi: 35,50 / 30,50 / 17,50 € + toimitusmaksut alk. 1 €
Teatterin lippumyymälä: 32 / 28 / 15 €
 

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylä Sinfonia
Tapahtuman osoite: 
Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: