Hyppää pääsisältöön
Kuva
Henkilö kuvaa tabletilla kirjahyllyä
15.11.2021 14.00–16.00

Lämpiö- hanke: Asiakasraati

Tule kertomaan ajatuksesi ja mielipiteesi ikääntyneille suunnatun digikulttuuripalveluita kokoavan verkkoalusta kehittämiseen!

Millaiset kulttuurisisällöt kiinnostavat ikääntyneitä? Mitä jos kulttuurisisällöistä voisi nauttia myös internetin välityksellä omalta kotisohvalta?  

Valtakunnallisen Lämpiö- hankkeen asiakasraati järjestetään maanantaina 15.11. klo 14-16 Kortteli Klubilla (Vapaudenkatu 48-50). Asiakasraadissa ikääntyneet pääsevät vaikuttamaan ja kertomaan ajatuksiaan liittyen valtakunnalliseen, internetissä etänä koettavien, kulttuuri- ja taideohjelmia kokoavien palveluiden kehittämiseen. 

Ohjelmassa on Digimuseo- demoon tutustumista, keskustelu sekä kahvitarjoilu ja nuorten taiteilijoiden musiikkiesitys. Tilaisuus on ilmainen ja esteetön. 

Ilmoittautuminen etukäteen Kirsi Takaselle 050 402 7442 tai kirsi.takanen[at]jyvaskyla.fi 

Valtakunnallisessa kulttuuripalveluiden Lämpiö-hankkeessa ikääntyneiden digikulttuuripalveluita kokoava verkkoalustan lisäksi pilotoidaan myös taide-ja kulttuurialan toimijoille tarkoitettua digikulttuuripalveluiden tuottamiseen liittyvää koulutusta. Lämpiö- hankkeen on tarkoitus lisätä hyvinvointia ja toimintakykyä sekä luoda uudenlaisia tuotanto- ja liiketoimintamahdollisuuksia taide- ja kulttuurialan toimijoille.   

Tilaisuuden järjestää Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut. 

 

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut
Tapahtuman osoite
Vapaudenkatu 48-50, Jyväskylä
Kortteli Klubi
Tapahtuman kaupunginosa: