Hyppää pääsisältöön
6.6.2022 12.00–14.00

Tutustu tapahtuma-alaan -klinikat Jyväskylän Veturitalleilla

Maksuttomilla klinikoilla pääset tutustumaan tapahtuma-alaan ammattilaisten avulla. Klinikat järjestetään kolmena eri päivänä touko-kesäkuun vaihteessa Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6, Jyväskylä).

Niin Jyväskylässä kuin valtakunnallisesti työskentelevät Christopher Hokkanen (Lee Agency), Marko Kainulainen ja Satu Warén (Yäkaupungin yö), Juho Oikari (Tanssisali Lutakko / JELMU ry) ja Anniina Havukainen (Nelonen Media Live) saapuvat kertomaan tapahtuma alasta, sen haasteista ja mahdollisuuksista kolmessa eri klinikassa 25.5., 30.6, ja 6.6. Vapaa pääsy. Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua.

Keskiviikko 25.5. kello 12

Christopher Hokkanen - Lee Agency
Tamperelainen kulttuurituottaja, musiikkimanageri ja ohjelmamyyjä Christopher Hokkanen on tehnyt liki kahden vuosikymmenen uran kulttuurituotannon parissa. Aluksi itseoppineena ja verkostoituneena, sittemmin kulttuurituotannon AMK & YAMK tutkinnot suorittanut Christopher on ollut mukana järjestämässä niin pieniä yksityistapahtumia, kuin maamme suurimpiin lukeutuvia tapahtumiakin. Hän on kirjoittanut myös oppaan "Avaimet ilmaistapahtuman tuotantoon", jossa käydään läpi ilmaistapahtuman tuotanto kotimaassa vaihe vaiheelta.

Christopher saapuu kertomaan tapahtuman tuotannon perusteet ja käy läpi mitä kaikkea on hyvä ottaa huomioon, mikäli tapahtumatuotanto kiinnostaa ja haluaa luoda itselleen ja muille alustaa esiintymisille.

Maanantai 30.5. kello 9

Marko Kainulainen & Satu Warén - Yläkaupungin Yö
Yläkaupungin Yön toiminnanjohtaja Marko Kainulaisella on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus tapahtumien järjestämisestä; urheilutapahtumista musiikkiklubeihin ja festivaaleihin. Koulutukseltaan Kainulainen on yhteiskuntatieteiden maisteri, hän on erikoistunut viestintään ja työskennellyt toimittajana muun muassa Ilta-Sanomissa ja Keskisuomalaisessa.

Yläkaupungin Yön tuottajana Satu Warén työskentelee muun muassa ohjelmistojen kokoamisen ja lupaprosessien parissa. Hän on valmistunut merkonomiksi, tehnyt aiemmin kaupan alan töitä, ja viimeistelee töiden ohessa kulttuurituottajan tutkintoaan Humanistisessa ammattikorkeakoulussa.

Maanantai 30.5. kello 12

Juho Oikari - Tanssisali Lutakko / Jyväskylän elävän musiikin yhdistys JELMU ry
Jyväskylän elävän musiikin yhdistys JELMU ry:n vapaaehtoinen Juho Oikari on ollut Jelmun toiminnassa mukana vuodesta 2013. Oikari on toiminut vuosien varrella järjestössä työvaliokunnan jäsenenä ja ollut perustamassa Jelmun vapaaehtoisista koostuvaa osuuskuntaa. Ennen kaikkea Oikari on kuitenkin toiminut vapaaehtoisena Tanssisali Lutakon keikkailloissa. Oikari on ammatiltaan yhteisöpedagogi ja ohjaa työssään nuoria eteenpäin elämissään.

Maanantai 6.6. kello 12

Anniina Havukainen - Nelonen Media Live
Anniina Havukainen on tapahtumatuottaja ja tuotantopäällikkö, joka työskentelee suurten yleisötilaisuuksien ja festivaalien parissa. Nelonen Media Livellä työskentelevän Anniinan johtamia festivaaleja ovat mm. Suomipop Festivaali Jyväskylä ja Himos Juhannus, jonka lisäksi hän työskentelee myös Suomen suurimman rockfestivaalin Rockfestin parissa. Vuosien varrella Anniina on tuottanut festareiden lisäksi konsertteja mm. Nightwishille, Stingille, Alice In Chainsille ja Linkin Parkille. Anniina on koulutukseltaan Kulttuurituottaja (AMK), mutta kertoo oppineensa itse eniten tapahtumakentällä tekemällä ja kokemalla.

Tapahtuman hinta

Maksuton

046 922 5990

Toistot

Tutustu tapahtuma-alaan -klinikat Jyväskylän Veturitalleilla

30.5.2022 9.00–14.00

Tutustu tapahtuma-alaan -klinikat Jyväskylän Veturitalleilla

25.5.2022 12.00–14.00
Tapahtuman osoite
Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä
Esteetön sisäänkäynti.
Tapahtuman kaupunginosa: