Nainen ohjaa liikuntaryhmää
9.3.2020 18.30

Kuntoliikunta- ja rentousryhmä sydän- ja verenpainetautia sairastuville sekä ikääntyville


Liikuntaryhmä on suunnattu itsenäisesti ilman apuvälineitä liikkuville sydän- ja verenpainetautia sairastaville sekä ikääntyville, jotka haluavat ennaltaehkäistä sydänsairauksien syntymistä

Ryhmä on suunnattu ikääntyville sekä sydän- ja verenpainetautia sairastaville, joilla sydäntapahtumasta on jo kulunut vähintään joitakin kuukausia. Ryhmässä nostetaan sykettä sekä lihaskuntoa niin oman kehon painolla kuin välineitäkin hyödyntäen. Sydäntä ja lihaksistoa kuormitetaan turvallisesti, mutta riittävästi kuormittaen, jolloin sydän myös vahvistuu. Harjoitusmuotoina ovat esimerkiksi kierto- ja lihasvoimaharjoittelu. Lisäksi harjoitellaan erilaisia kehonhuollollisia rentoutumisharjoitteita.

Ryhmälukukauden kevätkausi järjestetään 7.1.-30.4.2020. Ryhmiä ei järjestetä talvilomaviikolla (viikko 9) tai juhlapyhinä. Kauden juhlapyhiä ovat loppiainen 6.1., pääsiäinen 10.4. sekä 13.4.

Aika ja paikka: 7.1.-30.4.2020 välisenä aikana maanantaisin klo 18.30–19.30 Puistokoululla, osoitteessa Puistokatu 7-9 . HUOM! Poikkeusaikatauluista ilmoitetaan tekstiviestillä, joten ilmoitathan puhelinnumerosi järjestelmään ilmoittautuessasi ryhmään.
Ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, ilmoittautuminen paikanpäällä ohjaajalle ennen ryhmäkerran alkua. Voit myös tehdä ennakkoilmoittautumisen ryhmään osoitteessa https://kuntapalvelut.fi/jyvaskyla/ kurssinumeroilla 901.
Maksut: Lukukausimaksu 33,90 € toimitetaan laskuna kotiosoitteeseen, jos käyntejä on 3 tai enemmän. Sydänyhdistyksen jäsenille hinta on 30 €.

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus
014 266 2006
Tapahtuman osoite: 
puistokatu 7-9
Sisäänkäynti on liikuntakentältä koulua katsoessasi vasemmanpuoleisin ovi. Oven vieressä olevaa ovisummeria soittamalla ohjaaja avaa oven. Pukeutumistilat ovat pohjakerroksessa ja liikuntatilat 2. kerroksessa.
Tapahtuman www-sivut: