Nainen ohjaa liikuntaryhmää
9.3.2020 17.30

Kuntoliikuntaryhmä osteoporoosiasiakkaille ja ikääntyville

Liikuntaryhmä on suunnattu osteoporoosia sairastaville, sekä henkilöille, jotka haluavat ennaltaehkäistä osteoporoosin syntymistä.

Liikuntaryhmä on suunnattu osteoporoosia sairastaville, sekä henkilöille, jotka haluavat ennaltaehkäistä osteoporoosin syntymistä. Ryhmässä nostetaan sykettä sekä lihaskuntoa sekä oman kehon painolla että välineitä hyödyntäen. Ryhmään voivat osallistua kaikenkuntoiset itsenäisesti liikkuvat liikunnan harrastajat, sillä ryhmässä tehdään harjoituksia, joita on mahdollista muokata jokaisen kuntotasoon sopivaksi. Ryhmässä on lisäksi huomioitu osteoporoosin erityispiirteet, jolloin liikuntaa on mahdollista harrastaa turvallisesti luun, lihaksiston ja verenkiertoelimistön terveyttä samalla edistäen.

Aika: Maanantaisin klo 17.30–18.30. Kevätkausi järjestetään 7.1.-30.4.2020. Ryhmiä ei järjestetä talvilomaviikolla, eikä juhlapyhinä. Kauden pyhiä ovat 6.1., 10.4. ja 13.4. HUOM! Poikkeusaikatauluista ilmoitetaan tekstiviestillä, joten ilmoitathan puhelinnumerosi järjestelmään ryhmään ilmoittautuessasi.
Paikka: Puistokoulu, Puistokatu 7-9.
Ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, ilmoittautuminen paikanpäällä ohjaajalle ennen ryhmäkerran alkua tai ennakkoon osoitteessa https://kuntapalvelut.fi/jyvaskyla/.
Maksut: Lukukausimaksu  33,90 € toimitetaan laskuna kotiosoitteeseen, jos käyntejä on 3 tai enemmän.

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus
014 266 2006
Tapahtuman osoite: 
puistokatu 7-9
Sisäänkäynti on liikuntakentältä koulua katsoessasi vasemmanpuoleisin ovi. Pukeutumistilat ovat pohjakerroksessa ja liikuntatilat 2. kerroksessa.
Tapahtuman www-sivut: