Hyppää pääsisältöön
Kuva
Mies kantaa markkinoilla maisemamaalausta vuoresta, taustalla näkyy sama vuori
La-su 11.-12.12. klo 11-18

Jouluinen taidebasaari

Jouluisesta taidebasaarista voi tehdä mukavia taidelöytöjä itselle tai  pukinkonttiin. 
Koronapassi mahdollistaa Jouluisen taidebasaarin järjestämisen vastuullisesti ja turvallisesti.

 

Basaari tarjoaa tuttuun tapaan monipuolisen kattauksen keskisuomalaista kuvataidetta ja taidekäsityötä,
mukana myös kirjallisuuden ja musiikin edustajia. Saatavilla mm. grafiikanvedoksia, pienoisveistoksia, maalauksia, sisustustuotteita, koruja, muistivihkoja ja muita paperituotteita.

Taidemuseon museokauppa täydentää tuotevalikoimaansa taiteilijoiden töillä laajentuen jouluiseksi pop up -kaupaksi muutaman viikon ajaksi ennen joulua.
 

Jyväskylän taidemuseo siirtyy koronapassin käyttöön koskien jouluista taidebasaaria 11.-12.12.2021. Koronapassi myös mahdollistaa tapahtuman järjestämisen vastuullisesti ja turvallisesti. 

Koronapassi on sidoksissa alueellisiin yleisötilaisuuksia koskeviin rajoituksiin. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston tuoreimman päätöksen mukaan (päätös päivätty 3.12.2021) yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset ovat Keski-Suomessa olleet voimassa 6.12.2021 alkaen. Rajoitusten vaihtoehtona Jyväskylän taidemuseo ottaa käyttöönsä koronapassin 7.12.2021 alkaen. Koronapassi vaaditaan kaikilta yli 16-vuotiailta tapahtumassa vierailevilta kävijöiltä.   

Voimassa olevat suositukset ja ohjeistukset löytyvät kokonaisuudessaan kaupungin verkkosivuilta: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

Lataa koronapassi puhelimeesi jo valmiiksi ennen taidemuseolle saapumistasi. Voit tulostaa koronapassin myös paperille. Koronapassi tarkistetaan heti sisäänkäynnin yhteydessä. Koronapassin tarkistus sujuu kaikkein jouhevimmin, kun olet varautunut etukäteen sen esittämiseen. Varaa mukaan myös henkilöllisyystodistus, jotta voit todistaa henkilöllisyytesi. 

 

 

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän taidemuseo
050 5772 721
Tapahtuman osoite
Kauppakatu 23, Jyväskylä